Skip to main content

Puterea Dragostei se mută la Bucureşti. Show-ul era filmat până acum în Turcia. Se anunţă un sezon nou

 
Puterea Dragostei se mută la Bucureşti. Show-ul era filmat până acum în Turcia. Se anunţă un sezon nou

Se pregăteşte un nou sezon de Puterea Dragostei. În acest context, Kanal D a anunţă că show-ul se mută cu filmările la Bucureşti.

Publicitate

Până acum, producţia era filmată în Turcia. 

Postul turcesc anunţă castingul pentru sezonul cinci. 

Reamintim că show-ul de la Kanal D îşi consumă în prezent sezonul patru, cu Cristina Mihaela Dorobanţu prezentatoare. Primele două sezoane au fost prezentate de Andreea Mantea.

De-a lungul timpului, emisiunea a atras şi atenţia CNA. Producţia a fost amendată cu anumite ocazii, iar cea mai recentă sancţiune a fost o somaţie aplicată de CNA în septembrie. La vremea respectivă, Dorina Rusu spunea: 

„Am remarcat agresivitatea, mai ales la Puterea Dragostei. A trebuit să dau sonorul mai încet când am vizionat”, a spus membra CNA.


Citeşte şi: SOMAŢII de la CNA. Kanal D, pentru Puterea Dragostei şi Survivor. Pro TV, pentru un promo violent


Citeşte şi: Cât costă Puterea Dragostei? Kanal D, amendat aspru de CNA pentru violenţa din emisiunea prezentată de Andreea Mantea


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pacat eu am urmarit,,Putere dragostei'' de la primul sezon. Dar acum nu ai ce mai vedea,decît circ injuraturi si mascari. Sa plece mascariciul de madalin nu are ce cauta acolo. Afara cu el.
  • Deci daca se muta in Bucuresti, inseamna ca o sa le putem auzi mai bine țipetele și înjurăturile :)))))))

    Și da, cred că Puterea Dragostei și-a început declinul
  • Deja se anunță sezonul 5 având în vedere că sezonul 4 a început în vara asta, deci sezonul actual nu scoate cifrele față de sezoanele anterioare

Trimite un comentariu

sus