Skip to main content

Haos în grila Antenei 1. Emisiunea de Stand Up dispare, deşi trebuia să înceapă mâine! Schimbări şi la iUmor şi Chefi fără limite

 
Haos în grila Antenei 1. Emisiunea de Stand Up dispare, deşi trebuia să înceapă mâine! Schimbări şi la iUmor şi Chefi fără limite

Schimbări de la o oră la alta în grila Antenei 1. Ieri, la prânz, postul anunţa ora lansării noii emisiuni Stand Up Revolution: mâine, miercuri, de la 21.30.

Publicitate

Câteva ore mai târziu, postul se răzgândea. În programele trimise către presă, seara, emisiunea era înlocuită de un film şi nu mai apare deloc în grila pe următoarea săptămână.

Apar şi alte schimbări în grila postului pe următoarea săptămână:

 • iUmor îşi schimbă ziua de difuzare, după ce a fost pus la bătaie cu Românii au talent. Emisiunea se mută duminică. 
 • Chefi fără limite, noul cooking show al Antenei 1, care trebuia să înceapă duminică, 20 februarie, îşi schimbă şi el data premierei şi zilele de difuzare. Va debuta pe 21 februarie. 

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele schimbări din grila Antenei 1, din următoarea săptămână

 • Miercuri, 16 februarie, urma să înceapă iRoast de la 20.30 şi emisiunea Stand Up Revolution, de la 21.30. În locul acestor două emisiuni, postul a programat un film, Prinţul Persiei
   
 • Joi, 17 februarie, rămâne în grilă serialul Adela
   
 • Vineri, 18 februarie, ziua în care era difuzat iUmor, la bătaie cu Românii au talent, Antena 1 a programat un film, Lunetistul.
   
 • Sâmbătă, 19 februarie, postul a mutat emisiunea iRoast şi filmul Creed.
   
 • Duminică, 20 februarie, era programată premiera emisiunii Chefi fără Limite. Postul a mutat duminică emisiunea iUmor, ziua de difuzare a emisiunii şi în sezoanele trecute. 
   
 • Luni, marţi şi miercuri vor fi zilele de difuzare pentru noul cooking show Chefi fără limite. Emisiunea va debuta luni, 21 februarie, în loc de 20 februarie, cum fusese anunţat în ultimele săptămâni. 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Acum e momentul ca ProTv sa bage 4 ediții de Survivor respectiv duminica, luni, marți și miercuri!
 • Probabil au citit comentariile în care se zicea că nu poți sa bagi doua emisiuni asemănătoare în aceeași săptămână. Au schimbat repede :))) buni rău cei din Pro care sunt acum la Antena1.
 • Antena a vazut ce audiente are Pro cu programele din grila si e panicata ca orice ar pune nu vor avea sanse la primul loc. Ar trebui sa se resemneze cu clasicul loc 2, in acest moment dau semne de disperare neavand incredere in emisiunile lor, asta ai cu asta iesi in fata si iti asumi ca ai emisiuni de locul 2.
 • Slabi rau aia care au venit di pro si gestioneaza programele a1.
  Auzi si ei vor sa bata pro tv...cu haosu ala o sa va bata si kanal cu turcismele lor si cu emisiunile alea jalnice
 • Joi, Adela sub Las Fierbinti, dar peste (sau egaliate) cu MasterChef.
  Vineri, Romanii au talent spulbera filmele.
  Sambata, probabil filmele Pro TV sub iRoast, dar filmele Antena 1 sub filmele de la Pro TV.
  Duminica, Survivor peste iUmor.
  Miercuri, Chefii fara limite sub Las Fierbinti, dar peste Imperiul Leilor.
  Luni si marti, aici este adevarata lupta. Sa vedem cine e lider. Survivor sau Chefii.

  In concluzie, Antena 1 salveaza grila doar cu Chefii. In rest, slabut...
 • Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:29 – 23:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.0 puncte de rating și 27.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.7 puncte de audiență și 18.4% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.9 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură un joc de senzație și un consiliu încărcat de emoție, iar în minutul de aur, la ora 21:32, peste 2.4 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV.

  Mile mile in genunchi ! Trezirea postacilor !
 • Mai bine ar difuza IRoast exclusiv pe Antena Play și sa bage Stand Up Revolution sambata de la 20
 • Daca de la început e haos...Presimt ca,atunci când va începe,stand up ul va fi după iUmor,posibil ora 22:30-23

Trimite un comentariu

sus