Skip to main content

SCHIMBĂRI LA KANAL D. Mai mult Negru, la bătaie cu Cabral! De luni până vineri! Teo Show intră în vacanţă

 
SCHIMBĂRI LA KANAL D. Mai mult Negru, la bătaie cu Cabral! De luni până vineri! Teo Show intră în vacanţă

Schimbări în grila de programe de la Kanal D. Dan Negru, cu emisiunea Jocul cuvintelor, va fi de opt ori pe săptămână, inclusiv pe un tronson la bătaie cu Cabral. Emisiunea Teo Show a fost trimisă în vacanţă.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Jocul cuvintelor va fi de opt ori pe săptămână: de trei ori seara şi de cinci ori în timpul zilei, după cum urmează:

- miercuri, joi şi vineri, Dan Negru se va vedea seara, ca şi până acum, de la ora 22.30 până la miezul nopţii

- Noutatea vine în timpul zilei: luni, marţi, miercuri, joi şi vineri, Jocul cuvintelor va fi difuzat pe Kanal D de la ora 17.30 până la 19.00, la intersecţie cu Ce spun românii, cu Cabral (Pro TV) şi cu Preţul cel bun, cu Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu (Antena 1).

Emisiunile cu Negru din timpul zilei nu vor fi toate premiere. Lunea şi marţea vor fi ediţii noi, iar miercuri, joi şi vineri, vor fi reluări.

Emisiunea Teo Show, trimisă în vacanţă

O altă noutate de după-amiază este ieşirea emisiunii Teo Show din grilă, începând chiar de luni, 6 iunie. Echipa emisiunii intră în vacanţă, anunţă postul tv, "urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh".

În locul Teo Show, Kanal D pune în grila de programe Casa iubirii, reality-show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea. După Casa iubirii va intra Dan Negru.

Casa iubirii va fi şi dimineaţa, între 10.00 şi 12.00.

Schimbări şi în weekend. Sezonul Strada Speranţei se termină, iar de sâmbătă, 18 iunie, de la 20.00, va intra pe post Se strigă darul, cu Graţiela Duban Teohari şi Mihai Mitoşeru.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @geo in Turcia, serialul se termina pe 16.06, episodul 141-final dupa 4 sezoane. La noi, se difuzeaza ep. 115 in original-120, dupa numaratoarea Kanal D (se taie din episodul original de 2h15min - 2h30min pentru a se incadra in tronsonul orar, de aici rezulta numărul diferit de episoade).
  Cat despre Strada Sperantei, e clar pentru toti ca a fost un esec, nu e de mirare ca iese din grila.
 • Off-topic: Se pare că la după un an de la lansare, One World Radio a adăugat conținut propriu.

  Sâmbăta de la ora 20:00, este programat un mix prezentată de Camelia Chenciu și Cyclic Radio Show, nu știu când va fi difuzat acest program, cu Christian Lepah.
 • @geo in Turcia, serialul se termina pe 16.06,ep. 141 - final dupa 4 sezoane. In Romania, see difuzeaza ep. 115 in original,120 dupa numaratoarea Kanal D (un episod original are intre 2h15-2h30 fara reclame, la noi se taie din episod ca sa se incadreze in tronsonul orar, de aici nr. diferit de episoade).
  Cat despre Strada Sperantei, fara suparare dar a fost un esec, nu-i de mirare ca iese din grila
 • @geo in Turcia, Züleyha se termina pe 16.06, la epsodul 141, final dupa 4 sezoane. La noi, ruleaza ep. 115 original, 120 dupa numaratoarea KanalD. (Un episod original are intre 2h15 si 2h30 fara reclame, pentru a se incadra in tronsonul orar de difuzare, Kanal D Romania taie din episod, de aici nr. diferit de episoade)
 • Asta îmi spune mie că și-au dat seama și cei de la Kanal D că Teo Show nu mai merge. Din păcate, Teo nu mai atrage așa de mult, cum atrăgea pe vremuri. După Pro TV, s-a dus magia.

  În schimb, Dan Negru a produs o surpriză plăcută. O emisiune curată, destul de OK ca format și care-l prinde bine pe Dan. Probabil că cei de la Antena regretă că nu i-au dat lui ”The price is right”. Probabil de asta și plecat.

  A, să nu uit. Probabil că și matinalul de la Kanal D va dispărea în perioada următoare.
 • Așa da pentru cei care au vrut ca Kanal D să mute Jocul cuvintelor mai devreme. Bine că păstrează și difuzarea obișnuită (cea de noapte) astfel încât voi urmări și eu emisiunea în scurt timp.
 • Cam repede a intrat Teo in vacanta.De obicei se cam intra dupa 15 iulie
 • ”Sezonul Strada Speranţei se termină”...cam repede, oare câte episoade au filmat, de probă, 9 sau 10...probabil nu vom mai avea sezonul 2...

  Iar ”piesa” de rezistență a verii pare să fie Zuleyha, ajunsă la episodul 120 - la noi - sezonul 4. Apropo, stie cineva cate episoade si sezoane are serialul in original - s-a terminat filmarea / difuzarea lui la turci, acolo se apropie de episodul 160 parcă...nu de alta dar apar noi personaje, noi intrigi, asa ca la cum decurg lucrurile pot ”trage” de serial multe zeci de episoade. Dacă nu se va termina totul brusc, ca în cazul altor seriale turcești !
 • Are cineva idee dacă vor începe alte ediții ochii din umbră?

Trimite un comentariu

sus