Skip to main content

Serialul Brigada Nimic are dată de lansare. Când începe producţia cu Iulian Postelnicu şi Alexandru Papadopol la Pro TV?

 
Serialul Brigada Nimic are dată de lansare. Când începe producţia cu Iulian Postelnicu şi Alexandru Papadopol la Pro TV?

Pro TV pregăteşte un nou serial. Anunţat încă din vara anului trecut, serialul Brigada Nimic, cu actorii Iulian Postelnicu şi Alexandru Papadopol, va fi difuzat la TV luna viitoare. Cine mai face parte din distribuţie şi când va începe?

Publicitate

Serialul de comedie Brigada Nimic - Comedia păzeşte România îi prezintă pe Săgeată, (interpreat de Iulian Postelnicu), Giovanni (pus în scenă de Alexandru Papadopol), Carmola (personaj interpretat de Irina Ştefan) şi Toma (întruchipat de Nicu Banea). Ei sunt cei patru poliţişti care luptă împotriva lumii interlope din Bucureşti.

Serialul urmăreşte cazurile mici şi neînsemnate pe care trebuie să le rezolve poliţiştii din Brigada Nimic: Săgeată, Giovanni, Carmola şi Toma.

Producţia cu poliţişti va avea premiera în data de 20 mai (luni) la Pro TV, însă nu a fost menţionată ora la care va începe. Serialul va putea fi urmărit şi pe platforma Voyo.

Detalii despre cele patru personaje:

- Săgeată (personaj interpretat de actorul Iulian Postelnicu) a fost cândva unul dintre cei mai apreciaţi poliţişti. Rezolva cazuri complexe şi toţi colegii lui îl lăudau pentru că era un poliţist excelent, care îşi iubea meseria. Pasiunea pentru anchete, uneori exagerată până la obsesie, şi incapacitatea de a avea un echilibru între viaţa personală şi cea profesională, l-au condus la declinul profesional. Divorţul l-a dus în probleme cu alcoolul, iar alcoolul… l-a dus în Brigada Nimic.

Pe lângă faptul că este poliţist, Giovanni este şi gigolo part-time. Majoritatea colegilor săi bănuiesc acest lucru, dar nimeni nu are dovezi.

- Giovanni (personaj interpretat de actorul Alexandru Papadopol) este genul leneş, nu foarte deştept, dar eficient cu doamnele, atât în cadrul secţiei de poliţie, cât şi în afara ei.

- Carmola (personaj interpretat de actriţa Irina Ştefan) este genul de femeie care atrage privirile bărbaţilor şi îi face să-şi întoarcă capul după ea. Totuşi, înainte de a fi o prezenţă sexy, este poliţist şi, de fapt, un poliţist excelent.

Deşi feminină şi atrăgătoare, nu se dă în lături de la niciun conflict, chiar şi unul violent. Are o bază solidă în artele marţiale şi foarte des este cea care rezolvă conflictele dintre Brigada Nimic şi criminali, apărându-i pe Săgeată, Giovanni şi Toma în faţa adversarilor.

- Toma (personaj interpretat de actorul Nicu Banea) a fost poliţist local în satul natal. A ajuns în Bucureşti după ce a fost transferat la cel mai rău departament de poliţie posibil pentru că a deranjat câţiva politicieni locali.

Este inocentul care crede că Bucureştiul este cam ca vechiul său sat. Îi lipseşte experienţa de teren, puţin naiv, dar foarte sincer. Crede cu tărie că, dacă îşi face treaba corect, la final nu va mai exista activitate criminală în Bucureşti.

În ce producţii au jucat cei patru protagonişti din Brigada Nimic?

  • Alexandru Papadopol (Două lozuri, Încă două lozuri, Libertate, Numai iubirea)
  • Iulian Postelnicu (Haita de acţiune, Încă două lozuri, Ruxx, Oameni de treabă)
  • Irina Ştefan (Sabina, Strada Sperenţei, Tata mută munţii)
  • Nicu Banea (Teambuilding, Strada Speranţei, Mangaliţa Spy/Master)

Cine mai face parte din distribuţie?

  • Gabriel Spahiu (Buzz House: The Movie, Ruxx, Visul)
  • Lucian Iftime (Vlad, Tata mută munţii, Bani negri)
  • Letiţia Vlădescu (Miami Bici, Profu', Vlad)
  • Ramona Niculae
  • Adrian Bîlă (Vlad)
  • Andrei Mateiu (Odată pentru totdeauna, Vlad, Investitorii)
  • Claudiu Dumitru (Bacalaureat, Îngeri pierduţi, Două lozuri)
  • Sorin Pârcălab (Strada Speranţei şi fost invitat special la iUmor)
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus