Skip to main content

Pro TV pregăteşte un nou sezon Atletico Textila după şapte ani de pauză. Va fi difuzat pe Voyo. Andi Vasluianu se alătură distribuţiei

 
Pro TV pregăteşte un nou sezon Atletico Textila după şapte ani de pauză. Va fi difuzat pe Voyo. Andi Vasluianu se alătură distribuţiei

Pro TV reia producţia serialului de comedie Atletico Textila, care a fost difuzat cu mai mulţi ani în urmă. Postul de televiziune a anunţat filmările pentru cel de-al patrulea sezon al producţiei de comedie, ce urmează să fie difuzat exclusiv pe platforma de streaming Voyo. 

Publicitate

Printre actorii care au făcut parte din distribuţia primelor sezoane şi revin se află: Angel Popescu, Răzvan Oprea, Andrei Mateiu, Pavel Bârsan, Bogdan Cotleţ şi Andreea Mateiu. 

Despre startul filmărilor, Răzvan Oprea declară:

„Sunt extrem de fericit că proiectul ăsta care mi-este foarte drag şi personajul Leo Cocoş, un personaj pe care eu l-am inventat, şi apelativul şi drumul lui, scriitura fiind un pic mai convenţională în această zonă la momentul respectiv, revin pe ecrane.

Am încercat să ofer publicului un băiat extrem de limitat, dar cu un suflet bun şi cu o energie solară, Leo este un arhetip. Este un proiect care a avut mult succes şi cred că putem ajunge la unul şi mai mare.”.

Noul sezon va atrage şi noi personaje. Printre acestea se află, nea Florin, interpretat de Andi Vasluianu şi doamna Carmen, mama celui care va deveni patronul clubului de fotbal, jucată de Tania Popa.

”Mă bucur că fac parte dintr-o gaşcă de pseudofotbalişti, eu fiind un pseudosuporter:). Abia aştept să mă joc de-a Nea Florin împreună cu minunaţii mei colegi!”, spune Andi Vasluianu, odată cu începerea filmărilor.

Povestea serialului Atletico Textila începe în anul 2016, când Pro TV a lansat serialul de comedie având în distribuţie foşti componenţi ai trupei de comedie Mondenii, printre care Angel popescu şi Mirela Zeţa. 

Serialul de comedie a fost programat în serile de joi, imediat după Las Fierbinţi, însă nu a avut performanţe notabile în audienţe faţă de Las Fierbinţi. Chiar şi aşa, Atletico Textila a „rezistat” în grila pro TV timp de trei sezoane, până în primăvara lui 2017. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus