Skip to main content

Schimbare în grila Kanal D. Reality show-ul Insula de 1 milion va avea două episoade pe săptămână, în loc de trei

 
Schimbare în grila Kanal D. Reality show-ul Insula de 1 milion va avea două episoade pe săptămână, în loc de trei

Schimbare în grila Kanal D. Show-ul de aventură Insula de 1 milion se va vedea de două ori pe săptămână, în loc de trei aşa cum a fost până în weekend-ul trecut. Astfel, emisiunea prezentată de Cosmin Cernat va putea fi urmărită doar sâmbătă şi duminica, de la ora 21.00.

Publicitate

Înaintea de această modificare, show-ul din Republica Dominicană a fost programat în zilele de sâmbătă şi duminică, de la 21.00, iar lunea era de la 20.00.

Serialul O dragoste intră în locul show-ului Insula de 1 milion, iar Vinovaţi de iubire va avea trei episoade pe săptămână

De luni 20, mai, în locul emisiunii Insula de 1 milion intră serialul turcesc O dragoste, care va fi pe post 2 zile pe săptămână (luni şi marţi), de la 20.00.

De miercuri, 22 mai, producţia Vinovaţi de iubire va fi de trei ori pe săptămână. Noul serial de la Kanal D se vede de miercuri până vineri, tot de la aceeaşi oră.

Noi reguli la Insula de 1 milion

Formatul de la Kanal D vine cu noi reguli pentru cei 19 concurenţi aflaţi în comepetiţie. Eliminările se fac mai repede şi nu va mai exista acea perioadă de "graţie".

Cei care pierd la proba decisivă nu mai au cele 24 de ore la dispoziţie pentru a convinge pe cineva să le cedeze brăţara, urmând să fie eliminaţi din concurs, dacă nu sunt salvaţi în aceeaşi seară, în arenă.

Ce spune Cosmin Cernat despre noile reguli?

 "Concurenţii simt tot mai acut lipsurile de tot felul, iar tensiunea este uneori la cote maxime aici, în taberele de pe insulă, mai ales că deja am intrat într-o nouă etapă a competiţiei, în care eliminările se fac mai repede, nu mai există acea perioada de <graţie>, în care cei care pierd la proba decisivă se pot salva.

Le înţeleg stările şi îmi doresc ca ei să poată să şi le gestioneze corect. Desigur, concurenţii care au pierdut proba decisivă pot fi salvaţi dacă cineva doreşte să le cedeze brăţara în arenă, dar nu mai au acel timp dedicat pentru a-şi face lobby, a convinge că ei merită să rămână".

Amintim că în competiţie au intrat 50 de concurenţi cu vârste şi profesii diferite. Concurenţii rămaşi în concurs se luptă pentru premiul de 1.000.000 de lei. 

În urmă cu câteva luni, postul anunţa că a achiziţionat acest format Insula de 1 Milion (Million Dollar Island), care poartă semnătura Talpa Studios şi a fondatorului său, John de Mol (cel care a semnat emisuni cunoscute ca Big Brother, The Voice, Deal or No Deal).

Show-ul de de aventură a avut premiera în data de 17 martie, la Kanal D.

 
Despre Cosmin Cernat:
  • Cosmin Cernat a fost prezentatorul “Exatlon”, un format care s-a lansat în ianuarie 2018 la Kanal D
  • A fost comentatorul a zece editii ale Jocurilor Olimpice, printre care Nagano 1998, Sydney 2000 şi Salt Lake City 2002.
  • A comentat, de asemenea, Jocurile Olimpice de vară Tokyo 2020 şi Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing 2002, ambele pentru Eurosport. 
  • Tot la Kanal D, Cosmin Cernat a prezentat “FanArena”, emisiune cu o componentă sportivă în care erau dezvăluite culisele “Survivor România”.
  • Cosmin Cernat este prezentatorul celor două formate care sunt difuzate simultan la Kanal D2 si Radio Impuls: matinalul “Dimineaţa pe Doi cu Greeg şi Cernat” şi “Invitatul de 12”
  • A intrat în media în urmă cu 30 de ani; după ce a lucrat în cadrul departamentului de sport al ziarului “Dimineaţa”, timp de doi ani, Cosmin Cernat ajungea la Televiziunea Română, unde a fost reporter, redactor, editor al ştirilor sportive, comentator sportiv şi prezentator al unor emisiuni de succes precum “Ploaia de stele” sau “Stele de 5 Stele”.
  • În 2007 intra în echipa Kanal D, imediat după lansarea acestui post TV, ca Redactor Sef al Stirilor sportive, si prezentator al emisiunilor “Fluier final” şi “Fluier de start”.
  • În 2009, Cosmin Cernat a prezentat, tot la Kanal D, emisiunea “Spune-mi preţul”.

Citeşte şi: Noul format Kanal D de aventură este „Insula de 1 milion” - Million Dollar Island. 50 de concurenţi în show

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus