Skip to main content

Noul format Kanal D de aventură este „Insula de 1 milion” - Million Dollar Island. 50 de concurenţi în show

 
Noul format Kanal D de aventură este „Insula de 1 milion” - Million Dollar Island. 50 de concurenţi în show

Kanal D anunţă numele noului show de aventură. Emisiunea pe care o pregăteşte televiziunea turcească se numeşte „Insula de 1 milion” (Million Dollar Island).

Publicitate

Postul a achiziţionat acest format care poartă semnătura Talpa Studios şi a fondatorului său, John de Mol (cel care a semnat emisuni cunoscute ca Big Brother, The Voice, Deal or No Deal).

După show-uri ca Exatlon şi Survivor, Kanal D aduce Insula de 1 milion, la care vor participa 50 de concurenţi cu vârste şi profesii diferite, anunţă postul TV.

Premiul pus la bătaie este în valoare de 1.000.000 de lei.

„Concurenţii pot deveni bogaţi „peste noapte” şi îşi pot îndeplini visul dacă reuşesc să depăşească toate obstacolele competiţiei de pe insula de 1 milion de lei.

De ajutor în această încercare ieşită din comun le vor fi, mai presus de orice, inteligenţa socială şi abilitatea de a construi alianţe. Insula de 1 milion este show-ul în care prietenia valoarează mai mult decât o avere”, trasnmite postul.

De ceva timp, Kanal D a dat startul castingului pentru acest format, iar cei care doresc să participe la această competiţie se pot înscrie pe casting.kanald.ro.

Citeşte şi: Primul show de aventură la Kanal D, după ce au pierdut Survivor. Postul anunţă start casting pentru un nou reality-show. Marele premiu: 1.000.000 de lei

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus