Skip to main content

Kanal D aduce un nou serial care se difuzează deja la postul Dizi Channel. În rol principal este o actriţă care a jucat în Trădarea

 
Kanal D aduce un nou serial care se difuzează deja la postul Dizi Channel. În rol principal este o actriţă care a jucat în Trădarea

Kanal D aduce un nou serial pentru fanii producţiilor turceşti. Serialul se numeşte Vinovaţi de iubire (titlul original - Masumlar Apartimani) şi prezintă o poveste de dragoste.

Publicitate

În rolurile principale sunt Farah Zeynep Abdullah (care a făcut parte din serialele Trădarea, În dragoste şi în război, ambele difuzate la Kanal D) şi pe Birkan Sokullu (În dragoste şi în război, În numele fericirii, difuzat la Acasă TV). 

Vinovaţi de iubire va avea premiera joi, 9 mai, de la ora 20.00. Serialul va putea fi urmărit două zile consecutiv, în fiecare joi şi vineri, la ora 20:00, la Kanal D.

Acest serial se difuzează şi la postul Dizi Channel (fostul TDC), dar cu titlul Nevinovaţii. Producţia a debutat în septembrie 2020, la televiziunea turcească TRT 1 şi are 71 de episoade.

VIDEO. Secvenţe din serial

Povestea din serial:

Vinovaţi de iubire prezintă povestea a doi îndragostiţi care duc povara unor traume din trecut, şi care ajung să se cunoască şi să lupte împreună pentru iubirea lor.

Han Derenoglu (Birkan Sokullu) este om de afaceri de succes, care se întoarce acasă pentru a avea grijă de tatăl Memduh (Attila Sendil), grav bolnav, şi de surorile lui, Safiye (Ezgi Mola), Gulben (Merve Dizdar) şi Neriman (Gizem Katmer), marcate de experienţe traumatizante din copilărie.

Han se izolează de orice activitate socială, dedicându-şi timpul îngrijirii familei sale, până în ziua în care, în urma unui accident, o cunoaşte pe İnci (Farah Zeynep Abdulah), de care se îndrăgosteşte.

Inci, care locuieşte alături de bunicul şi fratele ei, ascunde şi ea drame trăite în copilărie, iar pe parcursul întâlnirilor cu Han, cei doi vor luptă să depăşească trecutul plin de suferinţe şi să se bucure de viaţă şi dragoste. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus