Skip to main content

Revista presei media – 27 octombrie

 

Televiziunea a oficializat caietul de sarcini pentru alegerea regiei de publicitate pentru trei ani, anunţă Adevărul. Licitaţia va avea loc pe 5 decembrie şi sunt aşteptate cele mai puternice regii de publicitate. În 2009, TVR doreşte să obţină 12 milioane de euro din publicitate.

TVR şi-a scos reclamele la licitaţie

Fost director general al Ringier România, Thomas Landolt vorbeşte în Business Standard despre planurile companiei Goldbach Media Group (GMG), pe care o conduce în prezent. GMG cumpărat, recent, compania ARBOmedia la nivel internaţional şi intenţionează să facă şi alte achiziţii în regiune.

Proprietarul ARBO mai vrea achiziţii

Inform Media Grup, unul dintre principalii editori locali din România, a achiziţionat publisherul online Roportal, a cărui reţea de site-uri a cumulat în septembrie peste 1,2 milioane de clienţi unici, notează tot Business Standard.
Publisherul online Roportal, preluat de Inform Media

Financiarul calculează valoarea campaniei de publicitate a Royal Bank of Scotland. Lansarea celui mai nou nume de pe piaţa bancară autohtonă a coincis cu cea mai nefavorabilă perioadă pentru bancă. RBS a fost salvată de la faliment de către statul britanic.
Nationalizata RBS cheltuieşte 1 milion de euro pe promovare

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus