Skip to main content

Adevărul e cu publicitarii în Zambia

 

corneteanuMai mulţi reprezentanţi ai agenţiilor de publicitate se află zilele acestea într-o excursie în Africa, mai precis în Zambia. Călătoria este oferită de Adevărul Holding agenţiilor de publicitate, “ordonatorii” bugetelor media.

Publicitate

Publicitarii (aprox. 100-150 de persoane, din informaţiile paginademedia.ro) vor sta în Zambia până duminică. Practica excursiilor exotice nu este nouă. Adevărul a mai organizat astfel de deplasări, printre care una în insulele Canare.

Cu ani în urmă, Ringier România (compania în care a lucrat Răzvan Corneţeanu -foto, directorul general al Adevărul Holding) folosea acelaşi metodă pentru a-i îmbuna pe publicitari.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • publicitarul publicitarul
    salariile angajatilor sunt vai mama lor, da' fonduri pentru asta se gasesc... macar de-ar fi cu folos, dar si anul trecut au cheltuit o gramada de bani si au avut publicitate de s-au indoit paginile revistelor si ziarelor!
  • Babilonul imobiliar Babilonul imobiliar
    "Buget de austeritate", ce naiba... ! :) . Doar n-or sa-i duca in USA? In Africa, acolo..., sa se obisnuiasca si cu greul, cu "boala" etc, sa "reziste".

    Au cu ce lupta, la-ntoarcere. E, cum se stie, o jungla (si) in domeniul asta; mai cu seama-n vremi "crizate".
    Deh...
  • kingquizz kingquizz
    La ei nu se mai simte criza economica. Asa inteleg sa se relaxeze dar viitorul nu se anunta prea roz pentru domeniul presei traditionale.
  • engambament engambament
    mda, numa' ca 'pe vremea ringier' corneteanu' ii scotea pina la mall sa vada matrix. :) si le mai dadea cite-o petrecere prin vreun club de fitze. acu', bugetu-i mai generos se pare. ca si patronul?!
  • Dr Dr
    Sper ca si-au facut toate vaccinurile, altfel nu stiu care dintre publicitari vor fi apti sa investeasca timp, energie si bani la intoarcerea in tara.
  • Rujblog Rujblog
    Mda... pai, in perioada de criza, e bine sa le arati oamenilor ca altii o duc mult mai rau decat ei. Si ce tara e mai indicata daca nu una in care cel putin 2 treimi dintre locuitori traiesc in saracie? Cred ca sedinta in care s-a decis locul pentru "excursie" s-a desfasurat cam asa: "- Facem biletele cu tarile din lumea a treia, le punem intr-o caciula si apoi extragem castigatoarea, adica tara ca ne va gazdui..."

Trimite un comentariu

sus