Skip to main content

Mircea Radu, la final de Din dragoste: Ştiam toţi că emisiunea are nevoie de o pauză

 

mircea-radu2Punct final, diseară, după nu mai puţin de 308 de ediţii: Antena 1 difuzează ultima emisiune Din dragoste, după 9 ani de emisie neîntreruptă.

Publicitate

Ştiam toţi că emisiunea are nevoie de o pauză”, spune prezentatorul Mircea Radu într-un interviu acordat paginademedia.ro. Este discret când e vorba de planuri, dar categoric atunci când vorbeşte despre cei nouă ani ai reality-show-ului Din dragoste:

„La Din Dragoste nu au venit niciodată actori sau oameni plătiţi sau oameni învăţaţi să facă una sau alta. La programul acesta au apelat oameni care n-au mimat nici fericirea, nici durerea.”

Despre falsele emisiuni de reality-show cu actori, Mircea Radu spune că “e ca şi când proprietarul unui Trabant şi-ar pune pe capotă emblema Mercedes”.

Iată interviul, pe larg:

Petrişor Obae: Să stabilim de la început: Din dragoste e reality show cu actori, cum se poartă acum, sau cu personaje autentice 100%?
Mircea Radu: La Din Dragoste nu au venit niciodată actori sau oameni plătiţi sau oameni învăţaţi să facă una sau alta. La programul acesta au apelat oameni care n-au mimat nici fericirea, nici durerea.

Ce crezi despre reality show-urile cu actori amatori?
Da, e un gen şi asta... Eu nu mă uit, pentru că nu pot lua-n serios aşa ceva – e ca şi când proprietarul unui Trabant şi-ar pune pe capotă emblema Mercedes.

Ai fost anunţat că emisiunea a ajuns la punctul final, că nu se mai reia?
Nu, nu am fost anunţat. Ştiam toţi (Antena 1, domnul Valeriu Lazarov şi eu) că emisiunea are nevoie de o pauză. Iar eu cred că-mi este necesar un relaş, după atâţia ani.

Cum ai reacţionat când ai auzit că, după nouă ani, emisiunea se încheie?
Repet – nimeni nu mi-a spus aşa ceva.

Când au apărut informaţiile pe piaţă, te-au contactat alte televiziuni? Ai avut discuţii ?
Am fost sunat. Nu pot spune că au fost discuţii – le-aş numi tatonări...

Ce vei face la toamnă în materie de televiziune?
Oho! Până la toamnă mai e mult! Să trăim şi să fim sănătoşi până atunci...

În televiziune, trei luni înseamnă foarte puţin, aşa că reiau: în toamnă, vei apărea tot pe TV şi tot la Antena 1?
Orice e posibil. Orice.

În afară de televiziune, ai şi alte afaceri?
Nu, nu am. Programul celor 9 ani de Din Dragoste a fost atât de încărcat şi de greu (luaţi în calcul deplasările mele prin ţară...) încât nu mi-a lăsat timp pentru o altă afacere.

Mie nimeni nu mi-a spus niciodata Bre, în faţă

Ai declarat pentru Story că intenţionezi să faci o emisiune radio. Este doar o intenţie sau ai discuţii cu vreun post în acest sens?
Nu, încă nu sunt discuţii, este doar un gând.

După nouă ani de Din dragoste, ce vei alege, ştiri sau divertisment?
Sunteţi a patra persoană care îmi spune că ia-n calcul posibila mea revenire la ştiri. Dar ştiţi cum e – eu sunt ultimul care află...

Ce are special ultima emisiune?
E ultima emisiune, din 308 show-uri neîntrerupte. Ce poate fi mai special de-atât?...

Ţi-a venit vreodată să râzi, când ascultai poveştile oamenilor?
Da, sigur. Dar nu m-am abţinut. Am râs odată cu ei, dacă era de râs şi m-am întristat, dacă era de plâns.

Poveştile câteodată amuzante nu te stârneau să îi ironizezi puţin?
Nu, niciodată. Probabil că şi ăsta e unul dintre motivele pentru care Din Dragoste a fost un aşa mare succes – fiindcă oamenii care veneau la emisiune ştiau că îi voi asculta şi nu-i voi face de râs.

Apelativul tău, Bre, a fost des ironizat. Chiar se spunea Mircea Radu – Bre. Era un apelativ intenţionat, ca o marcă personală?
Mie nimeni nu mi-a spus niciodata Bre, în faţă. Iar cei care au făcut-o pe la colţuri, probabil că atâta au înţeles din mine.

Dubiţa Din Dragoste ajunge la casat?
Întrebaţi-l, vă rog, pe proprietar.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    Pacau ca nu mai exista emisiunea...asi avea nevoie de eminiune
  • Toneanu Aurelian Toneanu Aurelian
    este foarte adevarat ca emisiunea se baza pe problemele oamenilor in direct fara a fi regizat ceva din inainte
  • Toneanu Aurelian Toneanu Aurelian
    era o emisiune super am fost si eu acolo. poate se va relua.
  • nicu nik nicu nik
    pacat ca s-a terminat emisiunea.era atat de de plina de viata.as fi avut la ora actuala un subiect important,precum sunt toate.vroiam sa fie ceva special cererea in ccasatorie a iubitei mele.poate se mai gandesc astia de la antena 1
  • lungu daniela lungu daniela
    emisiunea din dragoste prezentata de mircea radu sper sa continuie.dupa atitea crime violuri si filme pline violenta prezentate de antena 1 zilnic,avea duar marti seara aceasta emisiune care te mai relaxa cu adevarat si ne demonstra ca oamenii mai au inca puterea sa iubeasca.pacat ca mircea radu a fost concediat.sper conducerea antenei sa mai mediteze.daca mircea radu pe ecran avea o prestanta ireprosabila si a fost concediat atunci ce sa mai zic de prezentarile lui dan negru la antena 1 care eram foarte zgomotoase si vulgare uneori.
  • Mirela Alina Mirela Alina
    Am plecat din tara de 6 ani si imi aduc aminte cu drag de ´´Mirciulica´´ cum il desmierdam eu si mama .Acum vedem inregistrarile pe internet si sincer cind am vazut ca s-a terminat m-am intristat .
    De cind sunt aici ,limba romina mi se pare dura ,seaca,rastita in comparatie cu spaniola care mi se pare suave,lina ,o mingiiere pt auz.
    Cu toate acestea il ascult pe Mirciulica si totul se schimba ,felul in care vorbeste,cum pronunta cuvintele,expresia buzelor ,il ascult si il privesc cu drag .
    Sper sa continuie vreodata cu ´´Din Dragoste ´´si poate vreodata o sa ii string mina si sa il felicit pentru cum a facut emisiunea si pentru ca mi se pare un tip de nota 20.
    Bafta in continuare ! You are the best!
  • ioana si cristian ioana si cristian
    e pacat ca intr-o tarisoara in care avem crime, violuri, coruptie, delapidari,mizerie, lucruri urate, tu aduceai speranta ca se mai poate iubi si e un lucru minunat, aduceai speranta ca se poate sa evitam divorturile, relatiile clandestine, sa te casatoresti din dragoste, sa iubesti cu adevarat, sa te lupti pt inima ta,sa fii cu ea si la bine si la rau, sa ierti, sa treci peste sau chiar sa spui nu, unele povestioare parca erau desprinse din basm.
  • laur laur
    Si Antena 1 va da telenovele , fotbal si emisiuni cu scandal ..
    Exact ce vrea romanul !!
  • Claudiu Claudiu
    ”nu au venit niciodată actori sau oameni plătiţi sau oameni învăţaţi să facă una sau alta” ... Eu cunosc pe cineva care abia a asteptat sa iasa din emisiune ca sa isi cumpere cu banii primiti un telefon mobil ... si s-a facut de rasul curcilor si al satului ... as rectifica cu ”nu au venit deseori”.
  • YODA YODA
    Mircică, unde te duci tu mircică, o laşi pe marilena Chelaru cu ochii în soare, o să slăbească vreo 20 de kg.

Trimite un comentariu

sus