Skip to main content

NOSTALGII: TVR 2 difuzează serialul Arabela

 

Prinţesa Arabela, fiica regelui din tărâmul fermecat al poveştilor, este silită să evadeze în lumea reală, pentru a scăpa de insistenţele lui Rumburak. O poveste cu inele fermecate, un serial difuzat şi răsdifuzat înainte de 1989.

Publicitate

De la 1 august, TVR 2 va difuza în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 12.00, câte un episod din cunoscutul serial. Este parcă o tentativă de a reface o jumătate de oră a copilăriei. Pentru că înainte de 1989, aventurile Arabelei erau programate tot în jurul prânzului, tot la sfârşitul săptămânii.

Imagini din serialul Arabela

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Foarte frumos serialul, intr-adevar, si eu o sa il revad cu mare placere :) Aveam si noi putine bucurii pe-atunci, si asta e unul dintre ele :)
  • Andra Andra
    Dobri den, pane Rumburak!
  • alexandru tache alexandru tache
    Cu parere de rau observ un singur comentsriu si acesta fara legatura cu subiectul.Eu imi amintesc cu bucurie de Arabela,nu pierdeam nici un episod.La prinz,strigau parintii:-Alexandru,la masa !;-Ionut,ai mancarea in farfurie ! Pur si simplu nu ii auzeam !Cuvantul magic era ARABELA ! -Arabela !;-Arabela !;-Incepu Arabela !;-Salut !;-Pa !;-Pa ! In tot cartierul se lasa o liniste incredibila ! Aveam si inele ! Le invarteam pe degetel,si apareau jucariile pe care nu le vedeam decat la tv.Dar nu numai noi copii urmream Arabela ! Oameni de toate varstele din (lagarul comunist-pt mine copilul acum m-am convins era o societate sanatoasa nu ca azi) visau ce ar putea face fiecare cu un asemenea inel !Stiu ca va fi altfel,dar voi urmari serialul fara drept de apel ! MULTUMESC ! alexandru
  • mad79 mad79
    D-leObae,imi puteti spune care a fost audienta meciului de aseara de pe digisport,sahtior-fc timisoara?
    multumesc anticipat

Trimite un comentariu

sus