Skip to main content

Ramona Gabor şi CRBL sunt Rătăciţi în Panama

 

ramona-gabor-libertateaPaginademedia.ro vă prezintă câteva dintre vedetele noii emisiuni de la Kanal D, Rătăciţi în Panama . Concurenţii au plecat deja în Panama, unde vor filma până la mijlocul lunii septembrie.

Publicitate

Ramona Gabor, sora Monicăi Columbeanu, este una dintre vedetele care se bat pentru marele premiu de 50.000 de euro. Un alt concurent este Eduard Andreianu, mai cunoscut prin numele de scenă CRBL, din trupa Simplu.

Concurenţii au plecat spre Panama ieri dimineaţă şi au fost văzuţi pe aeroportul Henri Coandă.

Numele vedetelor din concursul produs de Paprika pentru Kanal D au fost bine ţinute la secret. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, nici vedetele implicate nu cunoşteau celelalte nume înscrise în concurs. Este şi motivul pentru care paginademedia.ro a decis să publice astăzi numele lor, după plecarea acestora.

Alături de cei doi, alte vedete rătăcite în Panama sunt dansatorul Cornel Păsat şi Silvia Lăuneanu, componenta feminină a trupei De la Vegas.

În competiţia au mai intrat un luptător de Local Kombat, un fotomodel şi Aly, un fost concurent la emisiunea Big Brother, difuzată acum câţiva ani de Prima TV.

Rătăciţi în Panama (cu Andrei Gheorghe prezentator) este programul de forţă al Kanal D pentru această toamnă. 18 concurenţi împărţiţi în trei echipe de câte şase încearcă să suprevieţuiască pe trei plaje din Panama. Dintre aceştia. Şase sunt vedete, şase sunt persoane cunoscute din emisiunile TV în care au fost invitate, iar ceilalţi sunt oameni obişnuiţi.

Citeşte şi:

Foto: Libertatea

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lorenusik lorenusik
    eu as vrea sa se fak o emisune tot in genul acesta dar q copii cu varsta intre 11-14ani.mi-as dori sa merg fff mult in acest concurs.ii rog pe producatori sa citeasca mesajul shi sa il bage in seama.
  • John John
    lasa-l pe CRBL acasa.ALY a castigat.
  • mirela mirela
    ce dracu cauta Gabor in echipa vedetelor.E vedeta????????????????????????????????????
    suntem un popor de analfabeti.Asta este
  • emy emy
    stie cineva unde si daca se poate vedea toata emisiunea din ziua precedenta?
  • mihaela mihaela
    crbl o sa se descurce de minune cum a facut si la serviti va rog.toata increderea pt crbl
  • danni danni
    super tare si mai e o saptamana
  • Sebastian Sebastian
    Probabil o sa fie un super concurs...dar nu inteleg de ce a trebuit sa bage in concurs aceste vedete...ar trebui sa faca o preselecţie numai cu oameni obisnuiti care intr-adevar ar merita sa participe la un astfel de concurs.
  • danni danni
    da...sa o vad pe ramona gabor ce poate k la serviti,va rog! a fost bunicica si crbl ??? nu stiu dar sti geo ai zis bine k mai bine erau oameni obisnuiti ca la survivor sau the amazing race.oricum astept emisiunea cu sufletul la gura si mai e mai putin de o luna pana la survivor samoa sezonul 19...ura
  • geo geo
    "vedetele" atrase de ei imi provoaca greata! cred ca o sa regrete din a doua zi a filmarilor faptul ca au acceptat aceasta provocare...mai bine alegeau doar oameni obisnuiti cum fac cei de "Amazing Racing"!
  • Alex Alex
    ooo da ... alta emisiune gen survivor...frate unii romani nu au bani sa isi plateasca factura de la cablu ca sa se poata uita la o stire, si ei dau acu pe timp de criza emisuni regizate "de supravietuire" cu vedete...hai sa fim seriosi,dar de fapt ca o sa fie la kanal D si cu Andrei Gheorghe :)) :)) dezvaluie calitatea respectivei emisiuni. Vizionare Placuta
  • Aversiuni Aversiuni
    Kanal D este pe tasta 1 a telecomenzii, in reteaua RDS. Este posibil sa ramana cativa pe canalul acesta.
  • adi adi
    sunt curios sa vad ce va face kanal d cu acest reality show si ce audienta va avea!!!

Trimite un comentariu

sus