Skip to main content

Guerrilla îl acuză de furt pe Daniel Buzdugan

 

Daniel Buzdugan este acuzat de Mihai Dobrovolschi că a copiat ideea unei farse de la Radio Guerrilla.

Publicitate

Dodrovolschi reclamă asemănări frapante între o farsă realizată de Buzdugan pentru Radio ZU şi un material înregistrat de realizatorul Radio Guerrilla împreună cu Vlad Craioveanu.

Dobrovolschi, pentru paginademedia.ro: “Vreau ca lumea care îl ascultă să fie în cunoştinţă de cauză, să ştie ce este în spatele fiecărei idei pe care o are Buzdugan”.

Cele două farse, într-un montaj realizat de Dobrovolschi, postat pe blogul lui:

Farsa lui Dobro faţă în faţă cu cea a lui Buzdugan

Contactat de paginademedia.ro, Daniel Buzdugan nu a comentat cazul. El a spus că, de-a lungul timpului, a fost deseori sursă de inspiraţie pentru farsele de pe radio.

Daniel Buzdugan, pentru paginademedia.ro:

“Eu m-am apucat de farse cu mult înaintea altora, cu mult înainte ca farsele să fie la modă. Alţii au început după şi nu am zis nimic dacă s-au inspirat din ideile mele.”

“Chiar am fost sunat, nu dau nume, să mi se spună că se vor inspira de la mine”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Pintilie Mihai Pintilie
    Care o fi problema ca se copiaza unii pe altii? Doar nu sunt marci inregistrate. Important e sa se simta lumea bine cand ii asculta.
  • Razvan Martin Razvan Martin
    Salutare!
    Baieteii astia doi sunt de-a dreptul cleptomani. Un alt ziarist, Julius Constantinescu (scrie la 7plus niste editoriale foarte haioase pe care le posteaza si pe blogul personal www.dailycotcodac.ro) ii acuza de plagiat http://www.dailycotcodac.ro/2009/09/radio-zu/. N-ar strica o actiune in instanta impotriva acestor doi impostori lipsiti de umor.
  • olga olga
    What a wonderful world:) http://www.youtube.com/watch?v=oqW26NE5SxA
  • Irina Irina
    Nu are cum sa fie o simpla coincidenta, e un furt evident ce a facut buzdugan si asta se poate auzi cu "urechea libera". Una este sa te inspiri, ceea ce inseamna ca ideea este asemanatoare,alta este sa furi, ceea ce inseamna ca farsa este identica. Nu are importanta cine/cand a inceput. Poate taman pentru ca a inceput de atata vreme nu mai are acum idei Buzdugan. si ma gandesc ca ar trebui sa se lase. In felul asta, nu as mai asculta fortat si fara nici un pic de placere radio Zu de fiecare data cand circul cu taxiul, fir-ar sa fie! sunt indignata pentru ca prind toate porcariile la noi! Iar show-ul lor de dimineata de la Zu este o porcarie, dupa parerea mea!
  • unu unu
    Eu cred ca este o simpla si nefericita coincidenta asemanarea celor doua subiecte. Buzdugan face genul asta de farse la telefon de prin anii 90, pana sa vina in Bucuresti avea o emisiune de genul asta la un post de radio din Iasi, il ascultam in facultate la vremea aia.
  • Foka Foka
    Draga Dana,
    de obicei te numesti artist cand creezi ceva. A fura munca altuia, fara a-ti asuma acest lucru, sau fara a preciza sursa de inspiratie, nu e arta. E doar furt si atat.
  • alina alina
    de ce domnul buzdugan nu da un raspuns strict la acuzatia ce i se aduce? as vrea sa stiu ce scuza are pentru aceasta ”coincidenta”!!!! multumesc
  • Mutu Mutu
    Buzdugan un artist??? Ultima data cand am verificat, omul era disperat sa faca bani cat Carcotasii... Pentru cei care au deschis mai tarziu radioul, asta e motivul pentru care a plecat de la 21, ca facea bani mai putini si nu avea suficienta expunere TV. Sa ne masuram cuvintele ca e rusine!!!
  • 3Motive 3Motive
    draga dana...esti o fana inraita a trustui intact...ma scuzati da nu sunteti " miezul din fanta", ma scuzati
  • dana dana
    buzdugan e un artist. artistii nu se masoara cu ce stim noi a masura. pamantenii
    dobro a ajuns doar un frustrat; el e miezul din fanta, el a inventat radioul. si n-a auzit niciodata de howard stern. si de farsele facute cu vocile lui de niro sau al pacino
  • alk alk
    Pe Buzdugan insa nu l-a "Copiat" nimeni atunci cind fura cu nonsalanta poantele din Catavencu pe cind era la Radio 21. Ba mai nou, am auzit ca a furat si de pe blogul Simonei Tache...
  • dragos dragos
    Pe Buzdugan atata il duce capul. Pun pariu ca 90% din tot ce s-a auzit pana acum pe radio, indiferent unde a activat domnia sa, este furaciune. Nu sunt convins nici pentru cele 10 procente ca-i apartin.

Trimite un comentariu

sus