Skip to main content

Războiul Victor Ciutacu - Radu Moraru se mută la tribunal

 

victor-ciutacu1Victor Ciutacu l-a dat în judecată pe Radu Moraru, în solidar cu B1, printr-o acţiune depusă ieri la Judecătoria sectorului 1.

Publicitate

Ciutacu acuză postul TV şi pe Radu Moraru de “afirmaţii mincinoase” făcute în emisiunea Naşul.

La începutul lunii septembrie, Radu Moraru a cerut arestarea lui “Victoraş“, “un fost bandit care a ciordit“. “Unii ziarişti din presă sunt mai securistici decât securiştii ăi mai răi”. Într-o altă ediţie, Moraru l-a acuzat pe Ciutacu că reprezintă “un grup obscur de interese al Estului” şi că a participat la privatizări dubioase pe când actualul redactor şef al Jurnalului naţional era consilier al ministrului privatizării. Ambele emisiuni au fost amendate de CNA cu câte 10.000 de lei.

Ciutacu cere acum daune morale în valoare de 100.000 de lei.

Victor Ciutacu:

"Onoarea, reputaţia şi demnitatea mea au fost vătămate în mod direct prin emisiunile în speţă, prejudiciul de imagine persistând în timp (continuitatea acestuia şi imposibilitatea acestuia de limitare în timp) prin echivalenţa cu memoria celor care au vizionat emisiunile şi au luat cunoştinţă de cele afirmate acolo".

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosmin Cosmin
    Si puteti observa cum fanii lui moraru sunt numai oameni de categoria a doua si a treia. Acuzatii fara nici un argument sau dovada de genul "Nu stiu de ce el vorbeste despre morala, reputatie si alte alea el ne avind nici macar coloana vertebrala."

    Penali sunt unii oameni in tara asta..
  • mihaela tarala mihaela tarala
    Da ,da!Danielea are dreptate sunt de aceiasi parere! Emisiunile cu Gidea,Ciutacu si Badea ma tin lipita de tv.Oameni astia chiar sunt onesti si spun [tipa]adevaruri care ne dor pe toti!
  • daniela daniela
    Nu ta lasa,personal eu te sustin.Specimenului nu-i place sa fie altul mai bun.Din punctul meu de vedere esti mai bun.Te rog sa nu lingi pe nimeni,nicaier.
    Tu si Gidea aveti cele mai tari emisiuni,sa nu il uitam si pe prietenul Badea.
  • Indianu Indianu
    Banuiesc ca e vorba de 100.000 lei vechi. Cam atat ar face onoarea lui...
  • mantea mantea
    "Onoarea, reputaţia şi demnitatea mea..." (Ciutacu)
    Ha, ha, ha... ai haz, Ciutacule, ce cuvinte stranii folosesti !...
  • Auggie Auggie
    Nu stiu de ce el vorbeste despre morala, reputatie si alte alea el ne avind nici macar coloana vertebrala.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Are bani, Ciutacu, a trebuit sa depuna 100 de milioane taxa de timbru! Ii pierde!
  • Petrisor Petrisor
    Nu ştiu de ce Victor Ciutacu pierde timpul cu lingăul Radu Moraru, cel mai obsedat fan al lui Traian Băsescu. M-am uitat 3 minute la el şi ţi se face milă de el.

Trimite un comentariu

sus