Skip to main content

DERAPAJ: România liberă şi Antena 3 l-au “omorât” pe Gheorghe Dinică

 

ACTUALIZARE: Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, gafa de la Antena 3 este urmarea unei erori tehnice în sistemul IT, care a permis vizualizarea începutului unui articol nepublicat din Draft.

Publicitate

Articolele pregătite pentru cel mai tragic deznodământ în cazul actorului Gheorghe Dinică (aflat în stare gravă în spital) au fost publicate de site-urile România liberă şi Antena 3 acum câteva zile.

Articolul din România liberă poartă chiar data de luni, 2 noiembrie, iar cel de pe Antena 3 era precedat, după cum a observat Evenimentul zilei, de două cuvinte (scrise chiar cu majuscule!) de care cel care a postat materialul nu a ţinut cont: NU PUBLICA !!

La ora redactării acestui articol, materialul din România liberă putea fi accesat, într-o variantă modificată, AICI. Au şters doar primul paragraf, care anunţa decesul artistului, dar textul a rămas intact. Antena 3 a scos articolul.

Iată cele două capturi de site, pe care Evenimentul zilei a reuşit să le facă înainte ca articolele să fie scoase (click pentru a mări):

dinica-romania-libera

dinica-antena-3

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Yoda Yoda
    vai, vai vai. Astia fac ca mine, isi programeaza subiectele cu 7 zile inainte.
  • ionel torac ionel torac
    Doamne ce macabru!!!! Rusine!!!!! Cum dracu sa scrii un articol la viitor! Astia is prevestitori sau pregatesc dinainte necrologul apoi cand se intampla evenimentul doar pun data si gata! Ce scarbos! De fapt la ce sa te astepti, in goana asta dupa audienta. Astia vor audienta cu orice chip! Sa le fie rusine! Si cei de la Antena 3 se lauda ca is cea mai buna televiziune de stiri. Poate la stiri false! Sa isi dea demisia conducerea antenei 3

Trimite un comentariu

sus