Skip to main content

Radu Potolea va pleca de la conducerea Motor Presse România

 

radu-potoleaManaging Directorul companiei Motor Presse România, Radu Potolea, va pleca de la conducerea publisherului în primăvara anului viitor, pentru a se ocupa de un proiect personal. Motor Presse România deţine revista Auto Motor şi Sport.

Publicitate

Radu Potolea, pentru paginademedia.ro:

„Mă voi retrage până în primăvară pentru a mă dedica unui business personal, care a crescut foarte frumos în ultimii doi ani”.

Conducerea companiei va fi preluată de omologul din Ungaria, Ludwig Hannes.

Potolea nu a precizat despre ce business este vorba. “Nu este din zona media, iar calitatea mea de acţionar acolo nu intră în conflict de interese cu poziţia de la Motor Presse”, a explicat el.

Conform informaţiilor paginademedia.ro, Radu Potolea este acţionar majoritar la compania de marketing direct PostMaster. Totodată, împreună cu soţia, deţine reţeaua de parfumerii Madison.

Radu Potolea (37de ani) a venit la conducerea Motor Presse România în urmă cu trei ani, după cinci ani la Sanoma Hearst.

Motor Presse România editează revistele Auto Motor & Sport şi Univers Moto. Un alt titlu editat în RomâniaGeo – a fost închis în vară din raţiuni economice.

La nivel internaţional Motor Presse este parte a grupului Grunehr& Jahr.

Foto: AdPlayers.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zorro zorro
    Nu se intreaba nimeni cum a fost ales Potolea in 2007? Sunt tare curios ce ar spune cei de la Hill care l-au "ales" dupa ce vad dezastrul pe care l-a provocat acesta.
    Si de ce nu spuneti ca s-a inchis si last auto omnibus?
    Toti oamenii de valoare de la ams au plecat si au ajuns mari in alte parti. Bratu e red sef la pro motor, magureanu e red sef al auto bild, iar Sincan red sef adjunct la auto bild. va dati seama ce echipa avea ams in 2006?
    Se fura si inainte de Potolea, dar nu se vedea pt ca ams era fabrica de bani. facea 700.000 euro anual net numai din publicitate.
    Iar pe ciobotaru dupa ce l-a dat afara nu l-a mai cautat nimeni din presa. asa de bun era.
  • limo limo
    cu totul de acord! pacat de victima anterioara - revista Geo!
  • Fritz Fritz
    Pai ultimul care va pleca sa nu uite sa inchida gazele si lumina....AMS este in umbra de mult timp, iar acest divort era clar de mai demult, era doar o chestiune de timp.
    Stilul de management adoptat de nemti este unul falimentar. Mai demult, Dietmar Metzger si Mircea Ciobotaru, dar si altii in prezent, au reusit performanta sa aduca o revista de succes in pragul falimentului. Niciodata nu i-a interesat decat cum sa scoata bani negri din acest business. S-au facut achizitii aiurea, oamenii capabili au fost incet incet indepartati, iar cele cateva persoane in stare sa mai faca ceva, sunt tinute la respect. Succes Motor Presse! Astept data la care Motor Presse International va anunta retragerea totala din Romania. Stau la dispozitia celor interesati cu amanunte.

Trimite un comentariu

sus