Skip to main content

Porcăială la CNA: Conflict dur între Constantin Duţu şi Narcisa Iorga

 

constantin-dutu1VALIDARE - CANDIDATI CNASchimb de replici extrem de dur între membrii CNA Narcisa Iorga şi Constantin Duţu. Narcisa Iorga îl acuză pe Duţu că se află în spatele tentativei de mită cu laptopul. “Nu vă e ruşine, otravă nenorocită”, a replicat Duţu.

Publicitate

Violentul dialog Narcisa Iorga – Constantin Duţu, surprins de reporterul paginademedia.ro Carmen Andronache:

Constantin Duţu: Să-ţi fie ruşine pentru ce ai făcut de când ai venit aici, aţi politizat totul.


Narcisa Iorga: Sunteti un politruc ati fost parlamentar PRM şi sunteţi în continuare un politruc.
Duţu: Nu vă e ruşine, otravă nenorocită, aţi spurcat colectivul de când aţi venit aici.

Iorga: Nu am nevoia de susţinerea dvs., aţi pus parlamentarii de la PNL.
împotriva mea. V-am stricat interesele?
Duţu: Care?

Iorga: Alea pe care le aveţi cu toată banda de aici (arătând spre partea opusă, unde erau Grigore Zanc şi Constantin Duţu).
Duţu: Faceţi aici numai scandal, o să se întoarcă totul împotriva voastră.

Iorga: V-aţi menţinut ameninţarea că îmi faceţi note informative.
Duţu: Să se astâmpere cucoana asta, pentru că eu chem poliţia.

Iorga: Dvs. aţi pus-o pe doamna aia să vină cu pachetul? Dvs aţi făcut presiuni.
Duţu: Numele meu nu îl călcaţi în picioare, eşti o mizerie, otravă nenorocită. Sunt un om bogat, sunt un om de cultură, n-o să-mi călcaţi mie onoarea în picioare.

Iorga: Cum v-aţi făcut averea domnule Duţu?
Duţu: Am chemat ieri procuratura şi DNA-ul, o să vedeţi ce o să faceţi cu treaba asta. Ce faceţi? Faceţi numai scandal, eu mă jur că nu am niciun interes politic, eu ştiu unde am ajuns.

Foto Narcisa Iorga: Bogdan Maran, Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • WickerMan WickerMan
    Politizarea CNA-ului este evidenta, iar despre politruka asta nu are rost sa vorbesc, stiu la care Cotroceni sta idolul ei. As vrea sa vad un CNA care nu permite, sub nici o forma atacuri la adresa natiei cuiva, a convingerilor sale religioase sau a preferintelor sexuale. Exista o autocenzura pe net, nu provoci sau promovezi ura de rasa s.a.m.d. Daca esti detinatorul unui site care practica asa ceva (sau spam-ul) te poti trezi izolat, serverul iti poate bloca site-ul etc. Ce e asa de greu pt cna sa urmareasca aceste simple cerinte? Ce trebuie cna-ul sa se implice in lupta politica? Ce cauta politruka asta portocalie acolo? A avut tupeul sa declare "fascistoid" clipul A3, cel cu berzele. Nu prea ma mai impresioneaza multe lucruri, dar sincer m-a tulburat, m-a pus pe ganduri. Alaturi de celelalte institutii ale statului, si cna-ul trebuie reformat. Din temelii. Iar politruka data afara, si cred ca ar fi cazul sa fie cercetata penal si pentru abuz in serviciu. Ba mai mult, trimisa in judecata.
  • The Fan The Fan
    Om bogat, om de cultura - in aceasta ordine?

    Un om de cultura - cel putin dupa parerea mea - incearca macar sa-si pastreze calmul, mai ales cand sunt si reporteri in zona.

Trimite un comentariu

sus