Skip to main content

Lucian Mândruţă pregăteşte un show de seară pentru Antena 1

 

lucian-mandrutaO nouă producţie de televiziune este în lucru şi va fi prezentată de Lucian Mândruţă. Conform informaţiilor site-ului Paginademedia.ro, va fi o emisiune de seară (late night show), difuzată în week-end.

Publicitate

Potrivit aceloraşi surse, programul va fi săptămânal pe Antena 1 şi este inspirat de show-ul de satiră politică The Colbert Report, realizat de americanul Stephen Colbert.

Contactat de Paginademedia.ro, Lucian Mândruţă nu a comentat informaţiile, dar a confirmat că lucrează la “un proiect”.

Lucian Mândruţă, pentru Paginademedia.ro:

Pot spune că, într-adevăr, lucrez la ceva nou”, a spus jurnalistul, fără alte detalii.

The Colbert Report, un show de Emmy

The Colbert Report este o emisiune de satiră politică din SUA, difuzată de Comedy Central. Politica şi presa intră cel mai des în colimatorul lui Colbert.

Programul a fost lansat la 17 octombrie 2005 iar toamna trecută echipa serialului a reuşit să câştige premiul Emmy pentru Outstanding Writing for a Variety, Music or Comedy Program.

Câteva fragmente:

viewscnt

Comentarii

  • ciheianu ciheianu
    Eu unul nu cred ca Lucian este in stare sa prezinte un astfel de show.Nimic nu-l recomanda, dar absolut nimic, el nu stie cand sa rada, cand sa planga, nu stie sa-si manifeste niste sentimente naturale. Ma uitam aseara la observatorul de la ora 19.00 si am vazut un prezentator oribil, fara un pic de profesionalism, chiar jalnic si ridicol. Vorbea de ceausescu, de moartea sa, de nostalgicii care se imbulzeau la cimitirul ghencea si radea de se prapadea, ba facea si matanii.Eu cred ca are reflesii inverse, cad vorbea de amanta si cerea clementa, plangea, cand vorbeste de morti rade, cine-l mai poate intelege?...
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    Oameni buni! Autorul a zis "inspirat din", nici macar "gen" The Colbert Report. Sa faci ceva la nivel Colbert este practic imposibil in Romania. Respectand proportiile, ar insemna sa realizezi o emisiune pentru aproximativ 100.000 de oameni cu un staff numarand cat, imi cer scuze, toti muncitorii de la Antena 1.
  • ovidiu ovidiu
    Chiar nu are Antena 1 un tanar care este amuzant si care sa fie agreabil. Am vazut ca Mandruta face glume si la Observator deci spera ca reuseste. Sunt curios pe cine o sa invite la late-night show ca la capitolul actori si cantareti adevarati stam cam prost. Poate o da in tiganisme precum colegul sau de tronson orar din timpul saptamanii, Domnul Capatos. Asa e mai usor.
  • Silver Design Interior Silver Design Interior
    interesant,sa vedem cu toate ca mai bine se preta Mircea Badea cum a spus si alvy
  • alvy alvy
    Nu prea cred in stirea asta !! Si cred ca nici directorii din Antene :)
    Atata timp cat exista Mircea Badea :)))..Baditza = UMOR PUR.
  • pirgu pirgu
    Daca intr-adevar va exista o astfel de emisiune, nu cred ca Antena si-a ales gazda perfecta pentru un astfel de show. Mandruta imi pare un tip mult prea fad pentru un acest format. Mult mai bine s-ar fii pretat Mircica van damme Badea.
    Parerea mea...
  • neinteresant neinteresant
    Nu stiu cum ar da la televiziunea mogulului cel mai hulit. Stephen Colbert il parodiaza pe Bill O'Reilly si ii satirizeaza pe ceilalti de la televiziunea Fox News, toti trup si suflet pro-republicani, pe Comedy Central, un post fara legaturi cu politica.
  • raul railor raul railor
    Eu cred ca va face un fel de "Cheaters".
    Dar pe alt target, cu presonaje oameni cu educatie superioara, cu venituri mari, nu cu manelisti jegosi si tatuati ca amaratul de Ernest sau ochelaristul de la A1.

Trimite un comentariu

sus