Skip to main content

NEWSIN: Departamentele Sport şi Foto au fost desfiinţate

 

mihnea-vasiliu3Departamentele Sport şi Foto ale agenţiei NewsIn au fost desfiinţate, ceea ce înseamnă disponibilizarea a aproximativ 20 de oameni. Informaţia a fost confirmată pentru paginademedia.ro de către Mihnea Vasiliu, director operaţional al grupului Realitatea Caţavencu şi cel care se ocupă şi de agenţia NewsIn.

Publicitate

Potrivit lui Mihnea Vasiliu, vor mai fi reduceri şi de la alte departamente, "probabil din zona de suport logistic".

Mihnea Vasiliu:

"Nu mai există departamentele de foto şi sport. În rest, NewsIn funcţionează ca şi până în prezent. Oferă informaţii, mai puţin fotografii şi ştiri din domeniul sportiv. Zonele de politic, economic şi externe vor rămâne, însă într-o formulă restrânsă."

Anumite departamente ale NewsIn vor fi unite cu unele din Realitatea TV, a explicat Vasiliu.

Mihnea Vasiliu:

"Până acum funcţionau două entităţi producătoare de ştiri, NewsIn şi Realitatea TV. Acum punem resursele la comun şi păstrăm ce este bun din amândouă. Se desfiinţează duplicările inutile".

Despre ce departamente e vorba? "Probabil din zonele de documentare, de suport logistic în general."

Mihnea Vasiliu:

"NewsIn va fi o agenţie specializată pe politic şi pe economic, plus fluxurile video şi cel pentru platformele de telefonie mobilă. Cum spuneam şi acum câteva zile, păstrăm doar produsele profitabile".

În urmă cu două zile, Mihnea Vasiliu declara în exclusivitate pentru paginademedia.roNewsIn nu va mai fi o agenţie generalistă, care face de toate pentru toţi şi că doar anumite produse ale companiei vor fi păstrate.

Astăzi, NewsIn a trimis şi un scurt mesaj de liniştire către clienţii agenţiei, care spunea că NewsIn va furniza în continuare aceleaşi servicii ca şi până în prezent.

Iată mesajul NewsIn:

Ca urmare a informaţiilor contradictorii apărute în presă privind instabilitatea sau desfiinţarea Agenţiei de Presă NewsIn, conducerea agenţiei doreşte pe această cale să vă asigure ca NewsIn va furniza în continuare aceleaşi servicii ca şi până în prezent.

De asemenea, dorim să vă asigurăm că, din punct de vedere calitativ, conţinutul editorial nu va suferi modificări şi se va încerca îmbunătăţirea sa permanentă.
Din dorinţa de a furniza clienţilor noştri servicii de cea mai bună calitate, vom urmări şi pe viitor dezvoltarea de noi produse care să satisfacă cerinţele dumneavoastră.

Departamentul de Vânzări vă stă la dispoziţie pentru orice informaţii suplimentare.

Ce se întâmplă cu jurnaliştii restructuraţi?

Şefii de secţie de la NewsIn au fost chemaţi pe rând, începân de ieri, la Mihnea Vasiliu să li se comunice dacă îşi vor continua activitatea sau nu. Întâlniri foarte scurte.

Din aceleaşi surse, cei care vor trebui să plece vor avea un preaviz de 15 zile, de la 1 februarie. Iar până pe data de 15 vor primi salariile restante (pe lunile decembrie şi ianuarie).

Foto Mihnea Vasiliu: HotNews

Citeşte şi:

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Dedu Marian Dedu
    Mai Mihnea, hotarati-va frate ! ori inchideti produse ori le pastrati! si spune-le terminatilor aia de la vanzari sa nu mai trimita astfel de (dez)informari clientilor.Tu spui una si aia zic alta.Eu iti propun sa inchizi si vanzarile sau schimba-i nene, cauta-ti altii ca sunt praf!
  • Ronnie Ronnie
    salarii compensatorii Vasiliule? macar cateva monitoare de persoana ;)

Trimite un comentariu

sus