Skip to main content

Evenimentul zilei trece la formatul Libertăţii şi renunţă la ediţia de duminică

 

evz-schimbareSchimbare de format la Evenimentul zilei. De luni, ziarul va apărea în mai multe pagini (32, faţă de 16 în prezent), dar la dimensiunea Libertăţii şi a săptămânalului Capital.

Publicitate

În afară de format, ziarul va trece şi prin alte schimbări:

  • Ghidul TV va fi inclus în ziar, nu va mai apărea ca produs separat, ca până acum.
  • La sfârşitul săptămânii, va exista o singură ediţie: cea de weekend, care va îngloba ziarele de sâmbătă şi de duminică. Ultima ediţie de duminică va apărea pe 7 februarie.

Trecerea la un nou format a Evenimentului zilei era previzibilă încă de anul trecut, odată cu inaugurarea noii tipografii a Ringier. Prima publicaţie care şi-a schimbat formatul a fost săptămânalul economic Capital, în mai anul trecut.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    La Romania libera se pare ca va creste numarul de pagini si suplimentul va fi mai bogat! poate si in programe. Macar in suplimentul Romaniei libere ai ce citi in afara de grilele cu programele tv...
  • Nicu Nicu
    Nasol ca dispare suplimentul TV, multi luau ziarul de vineri pentru asta. Puteau sa-l faca ca la Adevarul, cu mai multe posturi, si poate s-ar fi vandut si mai bine. Si era bine si cu editii sambata si duminica. Poate daca trece criza se revine la vechea formula.

Trimite un comentariu

sus