Skip to main content

Realitatea TV şi Antenele, urecheate pentru şoferul RATB bătăuş

 

Posturile Realitatea TV, Antena 1 şi Antena 3 au fost somate public de CNA pentru că au difuzat, în mod repetat, o scenă în care şoferul unui autobuz RATB a bătut un pasager. Materialul a fost difuzat de televiziuni fără ca publicul să fie avertizat că urmează scene violente.

Publicitate

Iată cum arată materialul difuzat de posturile de televiziune amendate:

Postul Realitatea TV a difuzat materialul respectiv de peste 20 de ori.

Imaginile au fost surprinse cu un telefon mobil de unul dintre pasagerii autobuzului în care s-a petrecut incidentul.

Scena filmată îl arată pe şoferul unui autobuz RATB, de pe ruta Bucureşti-Jilava, când îl loveşte cu pumnii şi picioarele pe un călător care îi atrage atenţia că ar trebui să conducă mai prudent.

Imaginile violente au fost difuzate, de posturile de televiziune Antena1, Antena 3 şi RealitateaTV în cadrul emisiunilor informative, din zilele de 6 şi 7 februarie.

Membrii CNA au stabilit sancţionarea posturilor de televiziune în baza legislaţiei audiovizuale privind protecţia copiului, pentru difuzarea în mod repetat a unor imagini violente la o oră neadecvată.

Carmen Andronache

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • romeo aurel romeo aurel
    sa se dea publicitatii protocoalele sionului
  • sorin sorin
    Deci, daca soferul era beat, asa cum s-a sustinut, eu zic sa fie anchetat si 3 ani de puscarie. Trebuie sa inteleaga soferii de RATB ca masinile nu sunt ale lor, iar ei sunt platiti de bucuresteni. Asa ca sa nu mai dea dovada de imbecilitate, asa cum dau foarte multi angajati RATB.
  • WickerMan WickerMan
    @Cos, Nu spun ca nu trebuie sa existe un astfel de organism, ai dreptate, dar rolul unui asemenea organism este acela de a feri publicul de manifestari sau acte de extremism, incitare la ura rasiala sau orice altceva, nu la ce e voie sau ce nu e voie sa vedem, ce e violent sau ce nu e violent. Presupunem ca fiecare om are o anumita capacitate de a discerne binele de rau.
  • Cos Cos
    @WickerMan, cred că un organism de control trebuie să existe. Dar mi-e teamă de abuzuri, asta e problema.
  • m1ha1 m1ha1
    wow.
    ca-n junglă !
  • WickerMan WickerMan
    Nu poate face nimeni,nimic "pentru" acest organism monstruos numit cna? Cat mai tre' sa induram pretioasele indicatii ale parazitului cna?
  • Cos Cos
    Nu ştiu ce să zic. Decizia mi se pare la limită. Dacă judeci în "litera legii" e corect, dar dacă vrei să discuţi ceea ce ar putea deveni "un fenomen", ce te faci? Blurezi tot şi nu mai vezi nimic.

Trimite un comentariu

sus