Skip to main content

Revista presei media - 2 februarie

 

Publicitate

După ce Romeo Dediu a fost tăiat cu sabia în direct, la Dănutz SRL, CNA-ul recomandă televiziunilor să înregistreze scenele cu risc. Chitaristul trupei Holograf, Romeo Dediu, a avut pur şi simplu ghinion duminică seara, când a fost tăiat cu sabia în direct, în timpul unui număr de cascadorie găzduit în emisiunea colegului său de trupă, Dan Bittman, scrie Evenimentul Zilei.
Magie, cascadorii şi arme albe - doar în reluare

Cotidianul Evenimentul Zilei îşi schimbă, de săptămâna viitoare, formatul, apariţiile de weekend şi conceptul editorial, ziarul urmând să fie mai mic, dar cu mai multe pagini. Schimbarea a fost prefaţată luni într-un anunţ publicat în ziar şi semnat de redactorul-şef, Vlad Macovei. Tot luni, Adevărul şi Click - tabloid pe cale să lanseze o nouă ediţie a promoţiei Clickmania - lansează atacuri dure la adresa unui alt tabloid, Cancan, pe seama promoţiei Cancaniada. Răspunsul Cancan: "nu comentăm un asemenea demers non-jurnalistic", notează HotNews.
Mişcări în presa scrisă: Adevărul reaprinde războiul promoţiilor în tabloide, Evenimentul Zilei îşi schimbă formatul şi conceptul editorial

UPC a introdus luni două noi canale TV în cadrul pachetului de programe digitale în format High Definition, respectiv Naţional Geographic HD şi Sport.ro HD, care se adaugă celor şase canale deja disponibile în acest format, a anunţat operatorul de comunicaţii prin cablu. UPC a lansat de asemenea şi pachetul cu trei canale TV de filme, CineStar, disponibil deja prin Romtelecom şi RCS&RDS, care va putea fi accesat de toţi abonaţii de televiziune digitală ai operatorului pentru un tarif suplimentar de 8 lei (fără TVA), informează HotNews, Mediafax şi Money.ro.

Televiziunea de business The Money Channel lansează azi o emisiune dedicată domeniului agriculturii: agROreport. Realizată în parteneriat cu Fondul de Garantare a Creditului Rural, emisiunea se va difuza în fiecare marţi, începând cu ora 15:15 şi este prezentată de Cristina Faighel şi Dan Suciu, informează Money.ro şi HotNews.ro.

Anca Turcaşiu este noua vedeta a postului de televiziune Kanal D, după ce a câştigat un casting pentru a prezenta emisiunea concurs "Te iubesc, România!", anunţă Evenimentul Zilei, care citează agentiadepresamondena.com.
Anca Ţurcaşiu, la Kanal D

Marius Meleşteu, directorul de marketing al Brau Union România - Heineken, a fost numit director general al Strauss România. Funcţia sa în cadrul Heineken a fost preluată de Paul Markovits, fostul director de marketing al Vodafone, au declarat, pentru Wall-Street, surse din piaţa de publicitate.
Directorul de marketing al Heineken, la şefia Strauss. Înlocuit de fostul marketer de la Vodafone

Numărul de blog-uri la nivel global era, la finele anului trecut, de 126 milioane, în timp ce numărul internauţilor a ajuns la circa 1,75 miliarde, în creştere cu 18% faţă de 2008. Circa 420 milioane de utilizatori se aflau în Europa, al doilea continent după Asia, care cumula 740 milioane de internauţi.
Anul 2009 pe Internet: 126 mil. bloguri, 247 mld. mail-uri trimise zilnic şi 81,8 mil. adrese .com

Digital Marketing Forum, eveniment local dedicat promovării brandurilor în new media, va reuni pentru al 4-lea an consecutiv importanţi specialişti locali şi internaţionali, pe parcursul a 2 zile dedicate inovaţiei, eficienţei şi creativităţii în marketingul digital, informează site-ul IAA.
Despre eficientă, ROI şi tendinţele momentului în marketingul digital

Producătorul american de răcoritoare PepsiCo, care până în prezent crea spoturi publicitare scumpe în care participau celebrităţi ale momentului, va face prima investiţie masivă într-o campanie online, scrie Wall-Street, care citează Financial Times.
Pepsi investeşte în publicitatea pe reţelele sociale

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus