Skip to main content

Adrian Artene lasă conducerea redacţiei Cancan pentru un proiect TV

 

adrian-arteneAdrian Artene, redactor-şef al tabloidului Cancan, renunţă la conducerea redacţiei de care s-a ocupat încă de la înfiinţarea ziarului. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Adrian Artene rămâne în cadrul grupului care editează Cancan şi Ciao, pentru a dezvolta un proiect TV.

Publicitate

Noul proiect al lui Artene este o emisiune de televiziune, dar nu este exclusă nici lansarea unei staţii noi, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Mutarea de la vârful redacţiei Cancan urmează să se facă în următoarele săptămâni, perioadă în care Artene continuă să conducă redacţia.

Adrian Artene (32 de ani) conduce redacţia Cancan din aprilie 2007, de când tabloidul a apărut pe piaţă. Anterior, a fost la Averea (actualul Click!), ziar pe care Radu Budeanu (fondatorul CanCan) i l-a vândut lui Dinu Patriciu.

Contactat de paginademedia.ro, Adrian Artene nu a comentat informaţiile.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tara Tara
    toate bune si frumoase, insa aseara Adrian si echipa CanCan TV au cam gafat la lansarea emisiunii CanCan TV pe Knal D la subiectul cu Simona Gherghe..
  • corina corina
    ce comentarii stupide! il stiu personal pe artene. nu mai exista un alt redactor sef in presa din Romania care sa ia atat de in serios produsul pe care il face. pana una alta omul a facut bici din nimic... n-a avut in spate mormanele de euro ale lui patriciu sau ringier. cu milioane de euro si un tampit ar fi adus libertatea sau clik pe primul loc. vorbiti fara sa ganditi!
  • geo geo
    victore, iti respect punctul de vedere. lui adrian cred, totusi, ca i s-a suit la cap, a fost invitat de Capatos de vreo doua ori la TV si se crede acum mare om de televiziune!?
  • victor victor
    Geo, iti respect dreptul la opinie, insa cred ca esti intr-o stare de confuzie. Din punctul de vedere al multor initiati in presa, CANCAN inseamna nr. 1 pe piata tabloidelor ca si continut! Desigur, cu artificiile de marketing, Click si Libertatea au depasit CANCAN, dar editorial sunt indiscutabil mai slabe.
  • geo geo
    adriane, erai varza, asta-i adevarul! locul trei in lumea tabloidelor este pentru looseri, asa ca nu stiu daca este vorba despre renuntare sau despre demitere...
  • ada ada
    toata lumea se pricepe la televiziune acum?!? asta-i buna acum! fratilor, vedeti-va de treaba, nu va mai credeti buni la toate, ca nu sinteti! lasati loc profesionistilor, ca din cauza asta s-a degradat tv-ul in halul asta!
  • mar mar
    Daca d-nul Adrian Artene lasă conducerea redacţiei Cancan pentru un proiect TV este opinia dansului si cred in domnia lui ca acest proiect in care se implica va fi ceva nou si provocator in media.

Trimite un comentariu

sus