Skip to main content

Adrian Sârbu, şeful CME, vrea să aducă televiziunea 3D în regiune

 

adrian-sarbu16Central European Media Enterprises, grupul care controlează în România posturile din grupul Pro intenţionează să introducă televiziunea 3D pe piaţa Europei Centrale şi de Sud-Est, relatează Bloomberg, care îl citează  pe Adrian Sârbu, CEO şi Preşedinte CME.

Publicitate

Compania condusă de Adrian Sârbu se aşteapă la un profit mai mare în 2010, după vânzarea operaţiunile din Ucraina, care înregistrau pierderi considerabile.

Şeful CME a mai spus că se aşteaptă ca pieţele din România şi Bulgaria să îşi revină mai târziu decât cele din Cehia şi Slovenia, primele două fiind mai grav afectate de criză.


Previziuni:


Piaţa programelor de divertisment din Europa, încă “nedezvoltată” şi “fragmentată”, va trece printr-un proces de consolidare şi va atrage o prezenţă mai puternică a studiourilor americane în urmatorii 10 ani, estimează Sârbu.

Planuri de viitor:


Central European Media Enterprises va continua să ofere, printre altele, reality-show-uri şi telenovele cu bugete mici.

Adrian Sârbu a mai declarat că, de moment, CME nu urmareste, în mod special, noi posibilităţi de achiziţii, dar ele nu sunt excluse având în vedere planurile de expansiune ale grupului.

Performanţele CME în 2009:


Veniturile companiei CME au scăzut, anul trecut, cu 98.1 milioane de dolari, comparativ cu 2008, când grupul a înregistrat venituri de 274,5 milioane de dolari.
Citeşte şi: BILANŢ: Minus 98 de milioane de dolari în veniturile posturilor Pro din România

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Poneiutza Roz,

    Sursa este un comunicat de presă, dat aseară publicităţii. A fost publicat şi pe site-ul noii reviste: http://catavencunou.ro/

    Mulţumită?
  • Petrisor Petrisor
    Si Sarbu se crede James cameron.
  • Poneiutza Roz Poneiutza Roz
    Buna dimineata!
    Am si eu o rugaminte.
    Cand o sa anuntati astazi ca noul Catavencu se numeste Revista Kamikaze, sa mentionati reportervirtual.ro si zoso.ro drept surse.

    Multumesc anticipat!

Trimite un comentariu

sus