Skip to main content

EXCLUSIV: Fiul vitreg al lui Dinu Patriciu, în conducerea grupului miliardarului

 

andrei-stefan-wall-streetÎn conducerea grupului deţinut de Dinu Patriciu va intra şi Andrei Ştefan (foto), fiul vitreg al miliardarului care deţine Adevărul Holding. Un alt nume în discuţii pentru noua structură de conducere, conform informaţiilor paginademedia.ro, este şi un fost şef al Burda România, Michael Schroeder.

Publicitate

Andrei Ştefan, fiul vitreg al lui Dinu Patriciu, nu este străin de afacerile patronului de la Adevărul Holding. El a lucrat încă din 2005 în cadrul grupului Rompetrol.

Câteva informaţii despre Andrei Ştefan (sursă: Wall-Stret):

  • Şef al casei de brokeraj Fairwind, deţinută de Dinu Patriciu.
  • Absolvent al Facultăţii de Drept, a practicat avocatura în România, timp de 3 ani.
  • În Statele Unite ale Americii, imediat după absolvirea unui MBA în management, consultanţă şi finanţe, a participat la un proiect în cadrul gigantului Exxon Mobil.
  • Din 2005, lucrează în grupul Rompetrol, la diverse companii din grup.
  • Timp de un an, a cochetat cu analiza financiară, la Eastern Securities, compania de brokeraj la care este acţionar senatorul UDMR Verestoy Attila.

De la Burda România la Adevărul Holding

michael-shroederConform informaţiilor paginademedia.ro, un alt nume din viitoarea conducere a grupului de media al lui Dinu Patriciu, pe lângă Peter Imre şi Andrei Ştefan, ar putea fi Michael Schroeder.

Experienţa în media a lui Michael Schroeder numără şase ani la conducerea companiei Burda România. Schroeder a fost director general al Burda România între anii 2003 şi 2009. El a părăsit compania în vara anului trecut.

Foto Andrei Ştefan: Wall Street

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • blogdeprosta blogdeprosta
    urmeaza varul, fratele lu' unchiu' lu cumnatu' si menajera...
  • aletheu aletheu
    Un prim pas pentru o rebranduire a trustului. Cat de curand, numele Adevarul Holding va fi inlocuit cu "Patriciu si fiii".
    http://www.timesnewroman.ro/life-death/adevarul-holding-isi-schimba-conducerea
  • kuki kuki
    Se pare ca destinul fiecarui magnat care face bani din altceva si vine spre media
    este sa fie papat de catre sobolanii mancatori de bugete care au fost alungati cu toropianu de la trusturile media in care au lucrat
    Singurul care a inteles asta e Sarbu. El si-a creat oamenii de baza in interior, i-a crescut si nu a adus ratati pe salarii uriase.
    Dar Sarbu este de altfel si singurul care SE PRICEPE CU ADEVARAT la industria media.
    Restul, Vantu, Patriciu, etc, nu au habar, nu inteleg si prin urmare trebuie sa angajeze trombonitori care-i scobesc la buzunar. Dar asta e viata. Banii trebuie sa circule si vorba lui Shakespeare, placerea-i inzecita cand pungasesti pungasul !
  • geo geo
    mai bine ai fi pomenit si cite zeci de mii pe euro pe luna, ca sa nu mai vorbim de alte avantaje, primesc indivizii astia cu functii de conducere!!!
  • Dudu Trofin Dudu Trofin
    Straini esuati prin Romania, pe pozitii de manageri, am mai tot vazut in presa. Absolut toti, inclusiv Schroeder, fara rezultate! Stiu doar sa taie costuri si sa-si aduca de-ai lor in dreapta si-n stanga.
  • Mandinga Mandinga
    Schroeder? come on! De ce nu ia si el oameni care au facut performanta in media, nu Schroeder. Ce performante are Schroeder in media? A condus un trust de presa pe care nici cu achizitii majore gen practic in bucatarie si casa lux (achizitii bune, dar pe care n-a stiut sa le dezvolte mai departe) nu a reusit sa-l fac lider. Plus achizitii dezastroase gen autoshow and co.
  • Lucian Lucian
    Schoeder a trecut si pe la Formula As dar nu a facut multi purici pe acolo ...

Trimite un comentariu

sus