Skip to main content

Liviu Mihaiu revine cu emisiunea Între bine şi rău, la TVR 1

 

liviu_mihaiu4Liviu Mihaiu va modera din nou talk-show-ul Între bine şi rău, la postul public TVR 1. Emisiunea va fi reluată de luni, 15 martie.

Publicitate

Între bine şi rău a fost în grila TVR 1 timp de doi ani, în peroada 2006-2008 şi a fost întreruptă, după ce Mihaiu a fost numit în poziţia de Guvernator al Deltei Dunării.

Programul moderat de Mihaiu scotea audienţe bune acum câţiva ani. În toamna lui 2007, la emisiune se uitau, în medie, 250.000 de telespectatori, Între bine şi rău fiind, la momentul respectiv, cel mai vizionat talk-show. (Analiza, AICI)

Emisiunea Între bine şi rău va avea 50 de minute şi va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 21.10.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mariana Livia Mariana Livia
    Liviu Mihaiu, te rog sa militezi prin televiziune, la continuare PROGRAMULUI VERDE- ecologist- sa te iei de autoritatile locale care nu vor sa puna europubele, pentru deseuri (hartie, sticle, cutii de bere(AL))-
    Mie nu-mi este indiferent ca importante materii prime, se duc la gunoi- ba sunt bani!
    Primariile din provincie, cheltuiesc banii publici pe chermeze, de zilele orasului, de zilele romilor, de "ziua ploii", etc..zeci de mii de euro si cate nu s-ar putea face cu acesti bani- ce am scris mai sus, de plombat gaurile de pe strazi, plantare de arbori si gazoane, inlocuirea conductelor vechi, canalizarea s.a.m.d.
  • tarcovnicu' santana tarcovnicu' santana
    de ce nu vrei d-le mihaiu sa ne lasi sa construim (pe banii nostri, ai celor tei) o Catedrala pe care o meritam, cel putin prin comparatie cu vecinii nosti la fel de ortodocsi ca si noi?
    nu te rog ci te oblig sa faci diferenta, de bun simt, intre Biserica si popi. sa stiti ca mai exista si Preoti. si Astia, de regula, sunt blamati de catre popii ai mari...
    think about!
  • Adi Adi
    Tare nenea Mihaiu. Să fie într-un ceas bun. Cât mai multe emisiuni, atât radio cât şi TV!

Trimite un comentariu

sus