Skip to main content

EXCLUSIV Mai ţineţi minte revista Rahan? Eroul blond revine în România

 

rahan-1Colecţia de reviste cu care am crescut! Aşa sună un anunţ de pe okazii, legat de benzile desenate cu Rahan. Celebrul erou al generaţiei 80 este pe cale să revină în România.

Publicitate

Din informaţiile paginademedia.ro, Adevărul Holding are în pregătire lansarea pe piaţa românească a celebrei colecţii de benzi desenate în viitorul apropiat. Câteva numere de probă au fost deja tipărite.

Contactat de paginademedia.ro, Grigore Cartianu, directorul Diviziei carte a Adevărul Holding nu a comentat informaţia.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulian rinder iulian rinder
    Oi fi din Brasov, dar Cartianu a devenit directorul diviziei de carte de la Adevarul? Sau, ma rog, nu conteaza de unde, dar conexiunea dintre Cartianu si carte ma amuza teribil. Vreau sa vad Closca cu puii de aur fugarita de Cartianu cu sortu lu Rahan. Hai ca sunteti sipatici. Maine, poimane cadidati in locul lui Teo din partea PDL.
  • Dan Dan
    Acum, serios vorbind, nu stiu a cui a fost ideea, dar mi se pare foarte proasta. Pentru cei de varsta mea, care au prins Rahanul original, asta zici ca e "Made in China" de un desenator care acum invata meserie. Pentru generatia copiilor nostri, Rahan nu mai reprezinta un model. Aventurile pustilor de azi sunt cu roboti sau zane Disney. Francofonia a ramas departe in urma. Fie Cartianu, fie Corneteanu, fie oricine altcineva cred ca au zbarcit-o cu chestia asta...
  • Dan Popescu Dan Popescu
    Intr_adevar, cam tot ce va aparea pana la finalul anului si chiar primul trimestru din 2011 reprezinta "greaua mostenire a regimului Voicu-Corneteanu". Cartianu e impartit in 50 de treburi si e total depasit de situatia de la Carte, pt ca una e sa citesti, alta e sa si produci (tipar, vanzare, distributie). E interesant ca deocamdata triumviratul Imre-baiatul lui Patriciu- juniorul CFO n-a impresionat pe nimeni. S-au remarcat prin amenintari cu taieri dramatice de costuri si suspendarea tuturor sefilor de divizii comerciale, in conditiile in care ei habar nu au cu ce se mananca afacerea. La sedinta cu compania Patriciu vorbea de centralizarea excesiva la Corneteanu a tuturor deciziilor, dar in era Imre deja e mai rau ca inainte, pt ca omul s-a substituit complet si sefilor de departamente.
  • Andi Andi
    De câte ori tot revine? Am văzut vreo 3 anunțuri...în ani diferiți. :)
  • iminica iminica
    Eu zic sa o intrebi pe Ioana Voicu, Carmen Dinca, Ebelhart sau pe Corneteanu. Ei au pregatit si lasat mostenire acest proiect. Cartianu eventual se va impauna cu rezultatele, asta in caz ca va reusi sa vanda inteligent acest proiect. Nu stiu daca e deja tiparit dar sigur e pregatit si impachetat de echipa care a plecat. E debandada mare pe aici, astia nu stiu ce au de facut, se simte de pe coridor.
    Intarzie si muzeele desi trebuia deja inceputa promovarea de ceva vreme, o colectie ce vrea sa foloseasca imensul succes al pictorilor. Din nou Cartianu e doar beneficiar, degeaba il intrebi pe el.
    Simt ca astia o sa le strice de tot aceste proiecte desi sunt lasate la cheie. Numai din spirit de contradictie si din lipsa unor detalii esentiale de cum se promoveaza asa ceva. In plus, marketing-ul se va face pe prietenii cu Antena nu profi cu Pro tv ca pana acum. De urmarit si comparat rezultatele.
  • imi imi
    Cred ca mai bine o intrebai pe Ioana Voicu, Carmen Dinca si Corneteanu. Proiectul ala e facut de ei si lasat mostenire, gata pregatit. Cartianu nu are nicio implicare sau merit. Nu stiu daca e deja tiparit dar sigur e pregatit de lansare. Deocamdata astia intarzie si muzeele care deasemenea sunt deja pregatite sub forma de colectie similara cu pictorii. Asta a si fost tiparit. Debandada mare pe aici. Nu-mi place sa recunosc dar astia care au ramas nu stiu ce au de facut, se simte de pe coridor.
  • Dan Dan
    Ceva nu e in regula la desenul ala. Daca e vorba de Rahan insusi, atunci cred ca e prea efeminat, poate chiar gay. Sigur nu e sora lui Rahan? Rihana?

Trimite un comentariu

sus