Skip to main content

Horia Enăşel, la departamentul de producţie ştiri al Adevărul

 

horia-enasel11-mediafax-fotoHoria Enăşel, fost Pro TV, Naţional TV şi B 1, va lucra la Adevărul Holding, la un departament de producţie de ştiri. Peter Imre, director general Adevărul Holding, a declarat pentru paginademedia.ro că nu este vorba doar de producţia TV, ci de "un nou departament de producţie de ştiri."

Publicitate

Este o politică de producţie integrată a ştirilor, pentru TV, online sau chiar pentru Adevărul de Seară”, spune Peter Imre. “Vom folosi experienţa lui în producţia de ştiri”, a adăugat el.

La începutul anilor 90, Horia Enăşel a lucrat pe politică externă la ziarul Cotidianul, lansat la acea vreme de Ion Raţiu. Ulterior, Enăşel a lucrat la Pro TV şi apoi s-a implicat în lansarea mai multor canale de televiziune, printre care B 1 şi Naţional TV. A fost director de ştiri la B1 TV, la începuturile postului şi directorul canalului de ştiri N24, deţinut de fraţii Micula.

Experienţa în televiziune include şi postul GoodLife, unde a moderat şi o emisiune. Anul trecut, Horia Enăşel a obţinut de la CNA o licenţă pentru un post de televiziune dedicat minorităţilor: Bah TV.

Proiectul unui studio propriu de televiziune al Adevărul Holding a fost lansat în vara anului trecut şi este în faza de finalizare. Din punct de vedere editorial, proiectul de producţie TV este coordonat de Mihaela Antoche, fosta şefă a ştirilor de la Kanal D.

Foto: MediafaxFoto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus