Skip to main content

Rahan apare pe 1 iunie. Cartianu scoate “Sfârşitul Ceauşeştilor”

 

rahan-1Revista de benzi desenate Rahan va apărea împreună cu ziarul Adevărul la 1 iunie şi va fi pe piaţă în fiecare marţi. Lansarea Rahan în România a fost anunţată în exclusivitate de paginademedia.ro încă de acum o lună, aici.

Publicitate

Grigore Cartianu îşi lansează cartea “Sfârşitul Ceauşeştilor”, iar Ion Cristoiu un volum de satiră.

Detalii despre colecţia Rahan, în continuare.

Adevărul va publica 26 de volume ale celebrei serii de benzi desenate, familiare românilor în anii 80. Prima ediţie, cea de la 1 iunie, se va distribui gratuit împreună cu ziarul, în 200.000 de exemplare, spune Grigore Cartianu, şeful Divizie carte din Adevărul Holding.

Apariţia Rahan este susţinută de o serie de artificii de marketing, pe lângă preţul ziarului împreună cu revista – 7,95 lei:

  • Volumul doi apare împreună cu un album pentru abţibildurile Rahan.
  • Revistele vor fi însoţite de cadouri inspirate din seria de benzi desenate: coliere, colţi, cuţit etc.
  • Un concurs “Fii Rahan!”. Colecţionând foliile abţibildurilor, cinci câştigători îşi pot lua fiecare doi prieteni în expediţii în Africa, "pe urmele lui Rahan".

Cartianu, Ceauşeştii şi o nouă colecţie

Cartea lui Grigore CartianuSfârşitul Ceauşeştilor” va apărea la Tărgul de carte Bookfest, care va avea loc între 9 şi 13 iunie la Romexpo. Volumul inaugurează o nouă colecţie, Best SellerAdevărul.

Cel mai probabil, volumul se va distribui ulterior şi împreună cu ziarul Adevărul. La acelaşi târg de carte îşi lansează ultima lucrare şi jurnalistul Ion Cristoiu. Este vorba de un volum de satiră, “Găina fără bilet”.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • spatariu alessandra spatariu alessandra
    rahan este cea mai buna revista facuta de adevaul . rahaaaaaaaaaaan
  • laurentiu laurentiu
    bai vere, o sa bage in perioada urmatoare si "Pif si Hercule" :)
  • rahan rahan
    Rahan este proiectul vechii echipe de la departamentul carte, continuat si sustinut de cei 5-6 profesionsiti ramasi in acest departament. Cartianu?!!! Nu face altceva decat sa-si urmareasca propriile interese iar managementul este de acord sa-l pastreze si in aceste conditii urmand sa fie folosit cu un deosebit interes in urmatoarele campanii electorale ale PNL-ului.
  • Corso Corso
    Care colectie BestSeller Adevarul? Daca ar vinde cartea pe bune, n-ar cumpara-o nimeni, sa fim seriosi. Daca o s-o bage pe gat cu ziarul, mai treaca-mearga!
  • alk1970 alk1970
    Care "Sfirsitul Ceausestilor"?. Cel inventat de Cartianu si Stoenescu? Mersi, nu ne intereseaza!

Trimite un comentariu

sus