Skip to main content

EXCLUSIV: Alexandru Sassu, noul director al Adevărul TV

 

alexandru-sassu23ACTUALIZARE: Alexandru Sassu a fost prezentat, astăzi, boardului de directori de la Adevărul Holding. El a spus că a avut şi o ofertă de a se întoarce în politică, dar a preferat presa. Sassu va face parte din board-ul de conducere al Adevărul Holding. Pe de altă parte, într-un comunicat, grupul confirmă numirea lui Sassu, anunţată de paginademedia.ro

Publicitate

Alexandru Sassu, directorul demis al TVR, va fi noul director al diviziei TV din Adevărul Holding, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

În ultimele săptămâni, Alexandru Sassu a fost văzut de mai multe ori la sediul Adevărul Holding.

Peter Imre a confirmat informaţia pentru paginademedia.ro. Alexandru Sassu va începe să lucreze la Adevărul de la 1 august, a precizat Peter Imre pentru paginademedia.ro.

La rândul lui, Alexandru Sassu a confirmat informaţia, în exclusivitate pentru paginademedia.ro.

Comunicatul de presă Adevărul Holding:

Alexandru Sassu, noul director al Diviziei Radio-TV din Adevărul Holding

Alexandru Sassu, 55 de ani, va prelua de la 15 iulie conducerea Diviziei Radio-TV din Adevărul Holding.

"Numirea lui Alexandru Sassu ca director al Departamentului Radio & TV este unul dintre cele mai importante momente care va contribui la îndeplinirea obiectivului Adevărul Holding de a deveni cea mai respectată, cea mai influentă şi cea mai profitabilă companie media integrată", a declarat Peter L. Imre, director general Adevărul Holding.

Pentru Alexandru Sassu, numirea în această poziţie este o provocare foarte interesantă, în contextul în care, în opinia sa, publicul aşteaptă informaţii şi programe de calitate.

"Este un proiect fezabil, care în doi ani poate ajunge să fie un concurent redutabil pentru actualele canale tv generaliste", a afirmat la rândul său Alexandru Sassu.

În ultimii trei ani Alexandru Sassu a fost preşedinte-director general al televiziunii publice. Sub mandatul său TVR a decis să colaboreze cu ziarul Adevărul în coproducerea, în premieră absolută pentru România, a selecţiei naţionale a concursului muzical Eurovision 2010, la finalul căruia reprezentanţii ţării noastre, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, au reuşit sa obţină locul al treilea, egalând astfel cea mai bună performanţă din istoricul participărilor României la acest festival de renume.

Studioul Radio-TV din Adevărul Holding e dotat cu aparatură de ultimă generaţie şi va realiza producţii de televiziune în format high definition.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mr.Mister Mr.Mister
    @speranta: esti stupid(a), si asta e un proces ireversibil
  • Speranta Speranta
    @Mr. Mister Daaaa, sigur e! De parca Adevarul, care a inuntat televiziunile cu spoturi si librariile de carti, avea mare nevoie de asocierea cu mizeria de Eurovision si trebuia sa dea spaga pentru asta. Da-ti doua palme si sa nu se mai repete, glumetule!
  • Mr.Mister Mr.Mister
    e spaga luata de sassu pt eurovision-adevarul :) hai pa
  • agamita agamita
    Conflict de interese d-l Obae. Inteleg ca dl Sassu supervizeaza zilele astea alegerile pentru CA din TVR, iar el va fi directorul unei televiziuni care va concura programele TVR?
  • naivus 2 naivus 2
    Auzi Petrisor ce zice la AdPlayers Stefan Iordache:

    „Asteptam ca jurnalistii sa se aplece mai atent asupra cifrelor din industrie. Topurile trebuie sa reflecte mai multe perspective, pe langa cele legate de sumele rulate”, adauga Stefan Iordache.

    Vezi, reiei pe acest site minunat care se bucura de atentia si simpatia mea, niste verze de articole, semnate de ziaristi prosti.

    Carasi care inghit momeli de doi lei.
    Stii, carasul da cu nasul de acvariu, dar dupa trei secunde uita, de prost ce e.

    Pe vremuri, acum zece ani, o companie de bere a dat un comunicat in care se lauda ca brandul international din portofoliul lor obtinuse in acel an cea mai mare crestere din lume, din toate tarile unde era prezent!

    Si toti prostii au publicat. Doar ca acel brand fusese lansat in Romania in acel an si crescuse de la zero.

    Fatuci au fost, fatuci sunt inca!

    Si-or fi cata vreme va exista o facultate speciala de produs fatuci, de unde se aprovizioneaza presa de ziare care este.
  • Dan Iancu Dan Iancu
    Se pare că încăpăținarea cu care își dorește ca oamenii lui să fie în CA ține de anumite promisiuni făcute ”Hold-up”-ului patrician, adică TVR va face diferite contracte cu noul său post de ”lucru”.
  • Vava Vava
    "divizia radio/tv"?
  • Dan Iancu Dan Iancu
    ceva de ultimă oră. sassu se vrea președintele comisiei de alegeri in ca a doi salariați tvr. de ce? unul care pleacă sau e deja plecat nu moare de grija acestor alegeri si cum o va duce consiliul de administrație al tvr...
  • Someguy Someguy
    Sassu este un tip excelent, asa cum a fost si la noi la TVR.Ce ne asteapta dupa plecarea lui, aici la TVR, este iadul pe pamant.
    Macar acolo sa fie lasat sa faca treaba asa cum a inceput si aici dar nu era lasat...
    Sincer, noua ne pare rau dupa el(tip elegant in toate cele)si ii uram succes acolo.Poate ne ia si pe noi sa nu prindem iadul PDL-ului.
  • Mrs Missy Mrs Missy
    Mr Mister, TVR-ul s-a dus pe butuci pentru ca nu da manele si morti pe sosele nu pentru ca l-a condus Sassu. Cu alte cuvinte, pe butuci l-ai pus si tu! Pupi!
  • andy andy
    dar adevarul nu are posturi tv,ce divizie tv?
  • laurentiu laurentiu
    pai stai asa, dau si ei drumul la un post TV?
  • bella bella
    si la "adevarul" se va duce tot mahmur?
    toti ratatii sint pusi pe posturi bune,cu bani si mai multi!!
  • Mr Mister Mr Mister
    sassu nu e acelasi tip care a pus TVR pe butuci? atat voiam sa intreb...pa pa
  • CHUCKIE CHUCKIE
    sper sa avem timp sa respiram,
    o data cu lansarea noului proiect:)
    succes!

Trimite un comentariu

sus