Skip to main content

EXCLUSIV: Radu Moraru a preluat 60% din postul Vox News

 

Radu Moraru a preluat pachetul majoritar al postului de televiziune Vox News. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Moraru deţine acum 60% din postul de ştiri. Celelalte 40 de procente rămân în controlul lui Bobby Păunescu.

Publicitate

Radu Moraru rămâne, în acelaşi timp, director de programe la B1 TV şi realizator al emisiunii Naşul. Totodată, nu este exclusă o intrare a lui Moraru ca acţionar şi la B1. Din informaţiile paginademedia.ro, există o clauză de cumpărare a unor acţiuni din B1, care ar putea fi activată.

Contactat de paginademedia.ro, Bobby Păunescu, proprietarul B1 TV şi acţionar la Vox News, a confirmat informaţiile paginademedia.ro, dar nu a dat alte detalii.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    Ok,ei isi duc afacerile mai departe sub marea grija a lui basescu,dar salariatii si asa in nr. mic ce vina au ei?Lucreaza peste 10h /zi si nu-si primesc salariile.Sa va fie rusine d-le Moraru ca va bateti joc de oameni
  • romanverdepraz romanverdepraz
    Ma bucur sincer sa văd/citesc din comentarii că e nasol la păuneşti&naşu. Probabil că, tineri fiind, fetele şi băieţeii de serviciu ale acestei familii nu ştiu nici cine sunt şi nici cine au fost tăticu lui Bobby şi unchii... Au fost toţi nişte ţucălari comunişti care, după ce i-au lins cu spume pantofii lui Ceauşescu ca să poată fura,după 89 au continuat să şmenuiască la liga campionilor - vezi cazurile Lido, Intercontinental, Bancoop samd. Asemenea făpturi sunt motoarele media ale anticomunismului băsist! Să ne trăiască! De la asemenea făpturi nu vă aşteptaţi decît la şmenuri. Iar de la la a doua generaţie de încălţaţi fâs engleziţi (Bobby) - şmenul se dă-n figuri artistice....
  • Adelin Petrișor Adelin Petrișor
    Radu Moraru a dat lovitura. :) A cumpărat un adevărat CNN românesc. Bravo, Nașule? Câte gume cu surprize ai dat la schimb?
  • Vasile Gheorghe Vasile Gheorghe
    @Dorel: Radu Morarul NU e salariat B1TV. Radu Moraru e un smecheras care l-a prostit in trecut pe Bobby Paunescu sa-l lase sa-si produca mizeriile numite "6! Vine presa!" si "Naşul" cu tehnica si oamenii B1TV si sa revanda respectivele productii catre B1TV. Acelasi smecheras l-a prostit, mai recent, pe Paunescu ăl batran ca actuala Putere nu se va atinge de familia de devalizatori ai Bancorex daca B1TV va pupa mana si dosul lui Basescu si al PDL 24 de ore pe zi.
    Radu Moraru e groparul B1TV, dar nu orice fel de gropar, ci unul bine furajat cu banii Paunestilor care, oricum, isi merita soarta.
  • Dorel Dorel
    Radu Moraru e singurul salariat de la B1Tv care isi ia banii la timp. Restul, Dumnezeu cu mila. Bobby Paunescu e un gura-multa, un laudaros care acum arunca cu lovele in productii de filme fortand destinul fostei ospatarite Monica Barladeanu, care nu joaca decat in filmele unde el e bagat intr-un fel sau altul. Iar EvZ si Capital nu au fost cumparate cu banii lui. Sunt niste publicatii moarte, cu o conducere de doi lei.
  • laurentiu laurentiu
    hmmm, poate aflam si valoarea tranzactiei :)
  • costi costi
    Doamne ajuta sa se inchida amandoua, dar mai ales Dumnezeu sa ii ajute pe angajati sa isi gaseasca imediat un loc de munca mult mai bun!
  • mimo mimo
    radu moraru e actionar majoritar la vocs niuz cum e vitalie dobândă la realitatea media :)) e greu sa intelegi mutarile astea ale paunestilor de a respecta prevederile legale privind evitarea pozitiei dominante pe piata media si in general de a evita legea, dar e penibil sa-l umflii pe nasul ca pe un balon. succes la esclusive :))
  • Adriana Adriana
    B1 a taiat 50% din salariile pe luna august de la stiri si de la tehnic, iar la productie au taiat tot. Mai mult, au taiat si banii de la VOX pe care pe are cei care lucrau si la B1. Ca sa nu mai vorbim ca nu s-au platit inca salariile pe iunie, iar unii mai au de primit bani si din luna mai...
  • Gheorghe Gheorghe
    Mda, mogulii de omenie, isi rasplatesc pupincuristii basescieni...
  • Compromisuri Compromisuri
    Comunist?
    Daca se poarta ca un comunist inseamna ca e un om de bun simt. Vezi ca nu stii ce e ala comunist, mai baiete!
  • Marius Marius
    Radu Moraru nu mai este director de programe b1tv de ani de zile (cel putin nu oficial), desi are mai multe productii pe post.
    Iar asta cu actiunile poate e in contul datoriilor, caci patronul a cam uitat sa plateasca in ultima vreme, asta desi a micsorat salariile la nivel de vanzatori stradali... Si desi e in expansiune, a infiintat Vox a anagajat niste oameni carora imediat le-a miscsorat salariile apoi i-a restructurat. A cumparat si ziarul Evenimentul Zilei, cand altii nu mai stiau cum sa scape de el... Si asa a dus si b1 la fund...
    Ori nu se pricepe, ori e tzepar... ori amandoua.
    Oricum, felul in care sunt tratati cei care lucreaza acolo in ceea ce priveste respectarea angajamentelor, e de departe cel mai comunist si neserios mod cu putinta.

Trimite un comentariu

sus