Skip to main content

Noul director de ştiri al postului Europa FM este Călin Nicolescu

 

europa-fmCălin Nicolescu este noul director de ştiri al postului de radio Europa FM, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Publicitate

Această funcţie a fost ocupată anterior de Andrada Burdalescu, până în vara anului trecut, când a plecat în Canada.

Jurnalistul Călin Nicolescu a lucrat la Mediafax între anii 1993-2001, unde a ajuns până la poziţia de redactor-şef adjunct. Apoi a fost news-editor la Jurnalul Naţional (2002-2004), a ocupat ulterior funcţia de redactor şef adjunct al cotidianului Ziarul (2004-2007) şi de atunci până în prezent a fost consultant politic.

Europa FM difuzează zilnic patru jurnale de ştiri principale, a câte 20 de minute, la orele:  7.00, 13.00, 18.00 şi 22.00.

Postul de radio Europa FM, deţinut de grupul francez de media Lagardère, a împlinit anul acesta, pe 26 mai, 10 ani de la înfiinţare.

Europa FM are în Bucureşti o audienţă medie de 103.000 de ascultători.  La nivel urban, postul de radio al trustului Lagardère este ascultat în media de peste 990.000 de oameni. Aceste date au fost preluate din cel mai recent Studiu de Audienţă Radio, realizat de IMAS şi Mercury Research, în intervalul 11 ianuarie - 2 mai 2010.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radioman radioman
    Se vede ca nici unii nu lucrati in radio. Daca nu ai facut radio, macar ca reporter sau editor, nu ai cum sa fii director de stiri de radio performant. poti invata, dar cand sunt altii care stiu radio de calitate de ani si ani, numirea lui Calin e cel putin dubioasa.
  • ol haldo ol haldo
    mi se pare foarte amuzant cum faceti zid in jurul omului dar nu cred ca e cazul. Incercati mai intai sa renuntati voi la anonimate tip Gigel, Ionel. Dupa aceea verificati-va propriul bagaj de frustrari si eventual IP-urile. Ulterior, poate gasiti niste agumente si renuntati la fabule cu angajati.
  • oana oana
    ol haldo

    ce zmeu esti!!
  • silviu silviu
    ol haldo

    Pot sa pun pariu ca postacul "Adina Stan" esti tot tu! Dar lucrul asta l-ar putea confirma Petrisor uitandu-se la IP. Cu Adina am vorbit, nu ea a postat. Hm, si anonim si frustrat si fara imaginatie. De ce nu pleci tu in Congo? De tot! In felul asta nu te-ar mai necaji nici cuplul Saftoiu, nici cuplul Nicolescu si poate nici Obae cu site-ul lui pentru ca ma gandesc ca s-ar putea sa ai norocul sa nimeresti intr-un loc unde nu-i net. Si astfel poate iti gasesti linistea.
  • ol haldo ol haldo
    respirati putin :))
  • victor victor
    @ol haldo
    Probabil ca frustrarea pe care ai acumulat-o in ultimii ani te impiedica sa accepti realitatea. Europa FM chiar are succes. Masurat in ani intregi de sondare a audientei. Daca ai sti sa citesti un sondaj, ai intelege ca e inca cel mai sanatos post de radio de pe piata. In mod sigur iti e greu sa admiti ca mai exista astazi un loc in presa in care directorul general nu face plecaciuni la telefon, preluind comenzi politice fara sa clipeasca. Iar asta pot intelege, imaginindu-mi unde ai ajuns sa lucrezi. Dar pina si tu stii bine ca celebrul cuplu Saftoiu e complet lipsit de putere in acest moment. E limpede, asadar, ca te macina o dorinta de razbunare. Ai tu de platit niste polite. De data asta insa, ai gresit si locul, si persoana.
  • mihnea mihnea
    ol haldo,

    nu-i asa ca tu esti genul ala de angajat care sta la birou 4 ore pe zi, timp in care nu face nimic sub pretextul "atat sunt platit, atat fac" (insa isi ocupa vremea barfind), dar caruia ii este frica sa plece din locul "de kkt" in care lucreaza pentru ca sigur nu-l mai angajeaza nimeni? Cu siguranta, DA! Viteazule, altfel ai un curaj teribil sa postezi pe bloguri sub anonimat :)... Din pacate e plina tara de d-astia ca tine si d-aia merg toate cum merg!
  • xtina xtina
    @ol haldo
    1. daca venea din alta industrie, poate as fi inteles mesajul cu adriana saftoiu. dar asa?!
    2. ma indoiesc foarte tare ca adriana saftoiu si sotul ei mai au, in perioada asta, o pozitie atat de privilegiata incat sa poata influenta numirea directorilor la diverse institutii media;
    3. tu faci parte din acea categorie a romanilor cu mari frustrari, imi pare rau ca o zic. iti trebuie o doza de invidie, de orgoliu personal nesustinut de calitati si de neimpliniri repetate ca sa te mobilizezi sa scrii pe un blog motivul prezumtiv al numirii intr-o functie a unui om pe care pretinzi ca nu-l cunosti, deci nu stii cat este de capabil si care, mult mai probabil, a obtinut acest post multumita competentei.
  • Calin Cosmaciuc Calin Cosmaciuc
    Calin este un foarte bun jurnalist, chiar daca in ultimii ani n-a mai lucrat in presa. Nu e un lucru care se uita. Apoi, faptul ca n-a lucrat in radio se va regla-si o sa aiba “istorie in radio”, sa fie toata lumea multumita. :) e comod sa comentezi sub anonimat, nu?
  • Adina Stan Adina Stan
    Sunt foarte bucuroasa ca sotul meu a ajuns director la Europa FM si as vrea sa-l felicit pe aceasta cale. Toate cele bune tuturor. Sa-ti fie rusine, Sorin Ovidiu Vantu, Ioana Maria Vlas este nevinovata!
  • ol haldo ol haldo
    @Xtina

    "un cunoscut de-al nostru" ?! :)
    n-am spus ca ar fi incapabil sau ca n-ar fi destept. Am prezentat doar logica numirii incercand sa evit a mentiona si alte prietesuguri (cunoscute in unele cercuri jurnalistice). Cum altfel se poate explica aparitia unui om fara istorie in radio dupa un an in care postul a ramas neocupat? Sunt convinsa insa ca domnul cu pricina este capabil si va invata din mers:) Macar asa Europa va avea din nou succes :P ca ziar
  • Xtina Xtina
    @ol haldo
    in cazul in care calin nicolescu ar fi fost vreun incapabil, putea sa fi fost nasul mamei Adrianei saftoiu, nimeni nu l-ar fi pus in functia de director de stiri europa fm. dar asa suntem noi, romanii, decat sa recunoastem ca un cunoscut de-al nostru e destept si capabil, preferam sa credem ca avansarile ierarhice se datoreaza altor criterii decat celor profesionale. ca sa ne menajam noi orgoliul. vorba lu' naumovici: tori suntem, la nivel declarativ, la fel de destepti, pana cand trebuie sa dovedim asta printr-un examen. cand il picam, zicem ca ala de l-a luat e nasu' lu saftoaica.
  • Xtina Xtina
    @ol haldo
    in cazul in care calin nicolescu ar fi fost vreun incapabil, putea sa fi fost nasul mamei Adrianei saftoiu, nimeni nu l-ar fi pus in functia de director de stiri europa fm. dar asa suntem noi, romanii, decat sa recunoastem ca un cunoscut de-al nostru e destept si capabil, preferam sa credem ca avansarile ierarhice se datoreaza altor criterii decat celor profesionale. ca sa ne menajam noi orgoliul. vorba lu' naumovici: toti suntem, la nivel declarativ, la fel de destepti, pana cand trebuie sa dovedim asta printr-un examen. cand il picam, zicem ca ala de l-a luat e nasu' lu saftoaica.
  • ol haldo ol haldo
    Europa FM si-a luat director un FOST jurnalist, un (poate) fost consultant politic dar cu siguranta INCA nasul familiei Adriana & Claudiu Saftoiu (ea actual parlamentar PNL, el fost sef de servicii secrete, actual consultant politic :)))) )Sa spunem adevaruri complete domnule Obae. Asta desigur in cazul in care nu v-ati transformat intr-un serviciu de difuzare a comunicatelor publicitare

Trimite un comentariu

sus