Skip to main content

Adelin Petrişor se duce la TVR

 

Adelin Petrişor merge de la 1 septembrie la ştirile de la TVR, ca reporter special. Jurnalistul a declarat pentru paginademedia.ro că a semnat un contract pentru un an de zile cu televiziunea publică.

Publicitate

“Din discuţiile pe care le-am avut cu Rodica Culcer n-o să merg la accidente, ci o să fac ceea ce făceam şi până acum, la zona militară, evenimente s.a”, a declarat Adelin Petrişor pentru paginademedia.ro.

“Huzurul a luat sfârşit! Mă întorc la treabă aici (adică la TVR- n.r.)" a scris Adelin Petrişor într-o postare pe blogul său

Adelin Petrişor despre revenirea în presă:

“Nu căutam doar un loc de muncă, căutam un loc unde să-mi fac meseria aşa cum am învăţat în cei 16 ani de presă.

Vreau să fac ceea ce am făcut şi până acum, nu voiam să fac un pas înapoi din punct de vedere editorial. Altfel, la oricare altă televiziune riscam să ajung la înmormântări de tipul Mădălina Manole.

Cu toate televiziunile cu care am discutat am încercat să-mi negociez statutul profesional, nu căutam neapărat un salariu mare. Poate în altă parte împuşcam un salariu mai mare, dar nu asta am urmărit.”

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorian Dorian
    Daca dadea concurs sigur nu il lua ... La stat concursurile sunt facute DEGEABA, dupa limbi si criterii politice!
  • Adam Adam
    Am avut si eu un RASPUNS aici referitor la "bunatatea de jurnalist " din Rodica Culcer.
    De ce a disparut?
    Pe cine am suparat?
  • odojak odojak
    Noroc surior și baftă!
  • mihai mihai
    cand von avea informatii despre grila de toamna pe care o vor prezenta televiziunile in acest sezon?
  • Lulu Lulu
    se vede clar mai sus ca exista si jurnalisti frustrati care nu au reusit sa iasa din anonimat...
    Adelin este un super profesionist, lucru pe care l-a dovedit cu varf si indesat si consider ca TVR a facut o achizitie de exceptie. " unudinrealitatea" - kiar daca se dadea concurs..mai exista cineva ca Adelin care a fost prezent la toate conflictele militare in miezul evenimentelor riscandu-si viatza???...sincer ma indoiesc. Bafta Adelin!!!
  • violeta violeta
    Greu de digerat succesul pentru cei 3 postaci, care dupa stil ar putea fi unul singur: anonim, bleg si inveninat. Ce sa-i faci? Cand esti un terchea-berchea, stai si injuri unul mai cunoscut si crezi ca, pentru o secunda macar, esti si tu cineva... Succes, Adelin!
  • MotherCare MotherCare
    Adelin, draga, sunt jurnalist de presa scrisa, nu vedeta ca tine. Sa stii ca un reporter bun poate sa creeze emotie si din evenimente pe care tu, de la inaltimea "valorii" tale, le desconsideri. Nu mi s-a parut ca ai fi vreun mare reporter de razboi, ci doar unul care a monopolizat niste deplasari de genul asta, de la care n-ai facut transmisiuni care sa dea pe nimeni pe spate. Sa-mi zica cineva vreun interviu care sa-ti taie respiratia, vreun reportaj incognito muncit de tine care sa fie o referinta in materie. Tu, Oana Dobre, Cristi Zarescu sau Catalin Radu Tanase sunteti niste personaje cu ceva prietenii prin media, mediatizati exagerat de asa-zisii analisti. Credeti ca daca va trageti pe voi o casca si o uniforma militara va creste autotitatea de specialisti in domeniu. Nu, nu pacaliti pe nimeni si de aceea si audientele tot scad, fratilor!
  • deceptionatul deceptionatul
    Doamna Culcer, va consider un jurnalist foarte bun si un sef exigent. Cum de v-ati lasat prostita de acest baietas. El a mai fost in TVR si are niste retete pe care le scoate de la naftalina. Altceva nu stie sa faca. O recunoaste si el mai sus: <<Din discuţiile pe care le-am avut cu Rodica Culcer n-o să merg la accidente, ci o să fac ceea ce făceam şi până acum, la zona militară, evenimente s.a”, a declarat Adelin Petrişor pentru paginademedia.ro.. Va rog nu il incurajati sa taie frunze la caini! Aveti grija! E foarte parşiv! Te fraiereste in fata! Se pricepe la vrăjeală!
  • unudinrealitatea unudinrealitatea
    Adelin Petrisor va ocupa ilegal un post la TVR deoarece angajarea este fara concurs. A dat niste limbi in urechi unora ca daca era sa dea concurs nu avea mari sanse. Adelin este un diminutiv de jurnalist asa cum ii e si numele - Petrisor de la Petre. S-a aciuat prin toate redactiile si le-a capusat prostindu-i pe sefii de televiziuni ca e mare reporter. E o putoare ordinara care ii sfida pe reporterii de rand ce munceau de dimineata pana seara. Facea un material pe luna si deconta sume imense. Cand s-au prins sefii de tv-uri ce lepra e, l-au zburat rand pe rand.
  • Tataee Tataee
    bafta mare!

Trimite un comentariu

sus