Skip to main content

Dolce Sport se lansează diseară cu Vlad Enăchescu şi cu un meci din Portugalia

 

Televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, intră în emisie astăzi la ora 22.00. Canalul va fi disponibil gratuit pentru toţi clienţii Romtelecom Dolce şi NextGen. Noul post de televiziune va fi condus de Vlad Enăchescu, în calitate de director general.

Publicitate

Începând cu ora 22.15 Dolce Sport va transmite debutul campionatului de fotbal al Portugaliei, partida Braga vs. Portimonense.

Canalul Dolce Sport emite 24 din 24. Pentru început, grila de programe va cuprinde transmisiuni în direct şi înregistrări din campionatul de fotbal al Portugaliei, campionatul de rugby al Franţei şi din UEFA Champions League.

Lansarea oficială a canalului şi anunţarea echipei complete se va face în săptămânile următoare, odată cu definitivarea grilei de programe a Dolce Sport.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Coolio Coolio
    Arta sinuciderii.
  • bob bob
    urmeaza o mare hotie la Liga profesionista
    tineti minte ce va spun
    Dolce o sa cistige licitatia drepturilor TV ale Ligii 1
    Enachescu stie deja
    nu il mai aparato atit
    nu merita
  • florin florin
    ne place sa ne jignim fara rost si fara argumente.eu il cunosc personal pe Vlad si este un baiat de caracter.chiar asa sa arunci cu noroi nu cred ca e frumos.dar la noi orice e posibil.pacat!
  • Codrut Codrut
    Pai iti spun eu cum. In primul rand, pana ajungi sa-ti dai seama, minte de rupe. Daca-l asculti prima data parca l-ai pune manager inclusiv la CNN. Apoi,omul e expert in matrapazlacurile ce au ca rezultat comisioanele "la negru" din industria media. Comparativ cu fotbalul, el e omul care stie cum se "umbla" la arbitrii. Asta pana cand ii va bate si lui la poarta DNA-ul pentru ca un astfel de escroc nu mai poate sta in libertate prea mult. Asa ca Vladut, bucura-te cat mai poti de libertate.
  • Mihai Mihai
    Domnilor, daca e asa cum spuneti voi, in ceea ce il priveste pe dl. Enachescu (si nu va contrazic, mai ales ca am cunoscut persoane care au lucrat cu el si, daca etica si legile nu i-ar opri, l-ar sugruma), cum reuseste acest personaj, dupa ce ajunge sa fie urat si injurat de o jumatate de departament de la televiziunea nationala, urat si injurat si mai mult de peste 80% din telesport, un comentator cel mult mediocru, un manager extrem de slab, un caracter dubios, etc, sa pacaleasca din nou, alti patroni? Lamuriti-ma si pe mine? Dolce trebuie sa investeasca foarte mult si in oameni si in aparatura, si in drepturi. Vorbim de sume de peste 100 de milioane de euro. Cum poti sa pui un astfel de personaj director general? (Atentie, nu executiv)
  • Codrut Codrut
    PS: Si patronatu' s-a tinut de cuvant cand a promis investitia majora salariul escrocului fiind intr-o vreme 16.000 de euro lunar. Sigur ca daca il intrebi o sa-ti spuna ca sunt numai baliverne. Asta e stilul lui. Asa a facut "cariera".
  • Codrut Codrut
    Adelin prietene, nu stiu daca Telesportul era sau nu pe butuci cand a venit acolo ziaristu' pitic, dar in mod cert acel canal inca reprezenta o vaca de muls. Ca altfel nu venea tovarasu' tau. A muls cat a muls impreuna cu Nicolau, Enache si Blebea iar apoi l-a inchis nu inainte de a minti angajatii de zeci de ori ca treaba merge bine. Acest individ insa va plati si laptele pe care l-a supt de la maica-sa pentru ce-a facut el acolo. Iar in locul tau as sterge de pe lista de amici asemenea escroc.
  • 0000 0000
    corect
  • cristiano8545 cristiano8545
    sunt mic copil pe langa digi sport
  • geo geo
    Enachescu a plecat de mult la dolce sport insa desteptii de la Realitatea il pastreaza pe site la "Echipa". Or fi stiind ei ceva...
  • gabi gabi
    sa vina Dinu si sigur are succes :)
  • Adelin Petrișor Adelin Petrișor
    Nu știu cum e Vlad ca manager și, cum nu lucrez la sport, nici nu cred că voi afla. Vroiam să spun că dpdv financiar, Telesportul era o catastrofă de multă vreme.
  • mihai popopvici mihai popopvici
    1. in primul rand nu imi place pt. ca nu este in format 16:9
    2. nu imi place cum au inceput. un astfel de canal ori incepe in forta, ori deloc, nu cu reluari de anul trecut din champions league
    3. sper ca la emisiunile de sport sa nu ne mai aduca enachescu dinamovistii lui. stie el la cine ma refer.
    in rest, succes
  • dolce unsporting dolce unsporting
    http://www.paginademedia.ro/2009/08/redactorul-sef-al-telesport-si-a-dat-demisia/

    Cititi commenturile de la acest articol, sa va faceti o parere. Daca urmariti subiectul, o sa vedeti peste ceva vreme inca un articol de genul asta, cu Dolce Sport :))) Eu unul le urez succes, desi am Digi acasa. Dar concurenta nu poate fi decat benefica pentru noi, oamenii de rand, nu? Daca iua drepturile de Liga 1, ma mut la ei, asta e. Daca Digi ramane cu ce are acum, Anglia, Spania, Italia, iar Dolce o sa dea Liga 1 si Liga Campionilor, imi pun doua palarii :)))
  • At Adelin At Adelin
    Adelin, nu este vorba despre investitiile promise si uitate ale trustului Realitatea Catavencu. Este vorba despre calitatile manageriale ale lui Enachescu. Caracterul lui dubios si duplicitar este intrecut doar de incompetenta sa: Este vorba de emisiuni facute la comanda pentru buzunarul lui, de concedieri pe criterii cel putin curioase, de calitati jurnalistice 0 (asta ca sa fiu dragut, omul chiar nu stie sa foloseasca o cratima acolo unde trebuie), salarii acordate in totala neconcordanta cu competenta, telefoane ascultate prin intermediul catorva "aliati" din randul subalternilor, contracte dubioase, si asa mai departe. Stiu ca, in aparenta este un om ok, dar, crede-ma, daca ajungi sa lucrezi cu el, iti dai seama imediat ca nu e asa. Ceea ce a facut in TVR si in Telesport (internally, vorbind :)) este uluitor si socant. Daca esti amic cu el, te sfatuiesc sa ramai doar la stadiul asta. Esti un om cunoscut in presa, mai ales pentru faptul ca esti profesionist si corect. Nu-ti asocia imaginea cu acest om. E pacat!

Trimite un comentariu

sus