Skip to main content

Fostul redactor şef al Cancan se mută la Naţional. Ziarul va fi schimbat total

 
Adrian Artene mica
Adrian Artene mica


Adrian Artene, fostul redactor şef al cotidianului Cancan, este noul director al ziarului Naţional. Misiunea lui: să ducă ziarul la 25.000 de exemplare vândute pe zi, de la câteva mii cât are în prezent.

Cotidianul va fi complet schimbat, cu un nou layout şi o altă linie editorială.

Detalii, în continuare:

Adrian Artene va ocupa funcţia de director al ziarului. Conducerea editorială rămâne neschimbată, cu Gabriela Mocanu redactor şef şi adjuncţi Liviu Stanciu şi Cătălin Tache.

Contactat de paginademedia.ro, Adrian Artene declară că nu se vor face restructurări în echipa ziarului, dar spune că, în următoarele săptămâni, vor avea loc evaluări ale jurnaliştilor.

Ziarul va fi complet schimbat, spune Artene:

“Va avea un layout nou şi o altă linie. Vom pune accent pe politică, economie şi un altfel de showbiz, fără Simona Senzual sau Sânziana Buruiană.”

“Vom încerca să aducem vedete mai curate, să reinventăm numele retro, personaje populare mai puţin mediatizate, gen Florin Piersic, Adrian Daminescu sau Mirabela Dauer”.

Primele schimbări vor fi vizibile cam într-o lună. Ca format, Naţional va rămâne tabloid, spune Artene, care vrea un "tabloid quality".

Despre subiect a scris şi Cătălin Tolontan.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DeMaio DeMaio
    Cel mai tare este că Artene face evaluări ale jurnaliştilor. Asta este demenţială, aş spune că un lucru mai imposibil de atât nu se poate. Cine face, mă, evaluări, a lu' Artene? LoooL, epic fail I say.
  • Nelu Nelu
    @ Ana-Maria. Sigur, are experienta la Ziua, Ciao si Cancan, trei mizerii gazetaresti. Unde a demonstrat ca e profesionist si stie presa? La o bere cu amicii?
  • Mariana Mariana
    Da' n-ati putea sa faceti direct PRESA adevarata, clasica, simpla si curata ( si profesionista) ???
    Ca ne-am saturat de retetele astea corporate...care par sa faca bani..dar NU fac MEDIA si nici nu aduc bine societatii????
    Ne-am saturat de retetele voastre si de pornografia trecuta pe print si on-line ca..."distractie".
    Ne-am saturat de clisheele vastre si de noua "limba de lemn" ( "nou-vorba"..pentru cei care mai si citesc ..carti).
    Jurnalishtii au ajuns ca ...fotbalishtii: cistiga muuult prea multzi bani fata de cit performeaza!!!!!
  • Ana-Maria Ana-Maria
    @ DeMaio Artene e profesionist si chiar stie presa.
  • DeMaio DeMaio
    Un retardat care ajunge să conducă oameni care chiar ştiu presă. Numai Iliuţă ne poate spune cum mizeria asta de ajunge să lucreze acolo. Dacă mai era Voicu în zonă, ăsta putea fi angajat doar la spălat closete, căci asta îi este valoarea.
    O să fac praf şi ziarul ăsta.

Trimite un comentariu

sus