Skip to main content

Sorel Radu, din consultant, director general Media Point

 

Sorel Radu, p├ón─â ast─âzi consultant pentru organizarea regiei de publicitate Media Point, este directorul general al companiei care se ocup─â de publicitatea Adev─ârul Holding. Structura de conducere va fi completat─â de Irina Moro╚Öanu, ca director de v├ónz─âri. Sorel Radu a declarat pentru paginademedia.ro c─â Media Point va fi opera╚Ťional─â de la 1 octombrie.

Publicitate

Sorel Radu spune c─â regia nu se va limita doar la produsele Adev─ârul.

ÔÇ×Pentru ├«nceput, ne vom ocupa doar de produsele Adevarul Holding, dar avem ├«n plan si atragerea altor produse din afara grupuluiÔÇŁ, a declarat Sorel Radu.

Regia ├«╚Öi propune s─â aib─â 15 angaja╚Ťi, ├«n luna octombrie, urm├ónd ca num─ârul acestora s─â ajung─â la 20 spre sf├ór╚Öitul anului. ├Än echip─â a fost cooptat ╚Öi Mircea Ionescu, director de v├ónz─âri al revistei Academia Ca╚Ťavencu.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • nu inteleg de ce imi cenzurezi mesajele. nu folosesc un limbaj suburban, spun doar lucruri care probabil nu-ti fac placere, dar asemanatoare celorlalte mesaje postate, dupa cum vad, asa ca... chiar nu-nteleg. Repet: ma mir cum de hotii isi gasesc mereu fraier. sorel a luat toate trusturile la rind, a furat pina n-a mai putut si-a gasit iar o vaca de muls. E incredibil cum mogulii astia nu aud ce se intimpla in lumea presei, astfel incit sa fie la curent cind achizitioneaza "specialisti".
  • mi-e din ce in ce mai clar ca patriciu e pe dinafara cu asta, ori nu il intereseaza ori tot ce il intereseaza e sa treaca banii prin firmele lui, sa umfle valoarea pentru listarea la bursa si sa pacaleasca un fraier... rusine, pinu' patriciu :)
  • Bafta, Sorele. Ia-le banii la fraieri si baga apoi la inaintare povestea cu criza. Sclavii de pe plantatia lui Imre n-au nici pahare de plastic la dozatoarele de apa si tu vii cu 20 de haidamaci in masinute de fite! Pana se prinde mogulul cate parale faceti la pachet sunteti deja in alta parte.
  • Acest ... cum sa-i spun ... Sorel are 2 calitati: e prietenul Irinei de la Odyssey si da salarii mari oamenilor din subordine... ce mai conteaza viziunea?!? :)
  • Acest Sorel nu are nici un fel de viziune. A incercat multe proiecte, inclusiv firma aceea de research la care e asociat. Foarte ciudat cum a fost ales ca director general....insa succes! :) chiar are nevoie... eu personal nu l-as angaja nici ca receptionist....
  • Exact cum era de asteptat, a fraierit iarasi! Suntem curiosi salariul pe care a poposit in bratele lui Imre, de fapt Patriciu, de fapt amandoi: Patriciu ii va plati salariul, Imre va plati costul cu vanzarea de mult mai multe ori decat face pe bune. Va plati fitele smecherilor de vanzatori, masinile, telefoanele, etc. Si COMISIOANELE. Ferice de ei!

Trimite un comentariu