Home / Articol principal / Transfer: Carmen Avram pleacă de la Pro TV la Antenă

Transfer: Carmen Avram pleacă de la Pro TV la Antenă

Carmen Maria Andronache carmen@paginademedia.ro

Carmen Avram, editor general la emisiunea România te iubesc, de pe Pro TV, va trece în trustul Intact. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, ea va fi major events manager. Totodată, Carmen Avram va avea o emisiune asemănătoare cu România te iubesc pe Antena1.Câteva detalii:

La trustul Intact, Carmen Avram va fi şi şefa corespondenţilor speciali, un departament care se va înfiinţa în următoarea perioadă. Ea va coordona toate campaniile speciale ale Antena1 şi Antena3.

În ultima perioadă,  Carmen Avram era editor al România te iubesc. Ea a fost şi editor al principalului jurnal al ProTV şi, de-a lungul timpului, s-a ocupat de mai multe evenimente speciale. Ea va trece la Antenă oficial de săptămâna viitoare.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro şi alţi oameni din ProTV urmează să vină la Antena3.

Despre Carmen Avram:

Carmen Avram este unul dintre veterani postului ProTV, ea a lucrat aici de mai bine de 14 ani.

Contactat de paginademedia.ro, Mihai Gâdea nu a făcut nicio declaraţie pe acest subiect. El a spus că va reveni cu amănunte cu privire la ceea ce se întâmpla la Antena 3, în următoarea perioadă.

“Am lucrat întotdeauna cu plăcere aici, mi-am afişat cu mândrie apartenenţa şi cu siguranţă că atunci când va veni vremea să-mi fac ultimul bilanţ, viaţa mea se va împărţi în două: înainte de Pro Tv şi post Pro Tv. Am simţit întotdeauna o mândrie imensă atunci când am văzut cum se impun Pro Tv-ul şi produsele sale pe piaţa media românească”, spune Carmen Avram în prezenarea personală existentă pe site-ul ProTV, la secţiunea vedete.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

  1. Opa! Probleme pentru Pro… Chiar era un om valoros acolo… Iar daca Intactul stie s-o foloseasca, s-ar putea sa vedem o schimbare a raportului de forte intre cei doi granzi.

  2. Imi place proganda protevista, dar Teo nu a fost inventata de Pro ci de Antena 1. Ea a vut cel mai mare succes cu matinalul de la Antena 1. Pro Tv-ul a cam terminat-o cu emisiuni nesfarsite cu Adi Minune si alti manelisti. Andreea Berecleanu nu a plecat de la Pro? Mai lasati-ma cu textele astea de propaganda de doi lei.

  3. pierde pro-ul din ce in ce mai multi oameni. asta spune ceva despre atmosfera de acolo.

  4. Si? pacat de ea! O sa intre in umbra precum multi care au plecat din Pro! vezi Teo, Calinescu, Roseti, Tatulici, Topeasca si multi-multi-multi altii! :(

  5. Eu nu ma mai uit de cativa ani la Pro Tv. Numai crime, manelisti si tigani. Dar Carmen e parca din alt film. E un super corepondent.

  6. Imi place foarte tare Carmen Avram. Succes!!! Super achizitie pentru Antena. Gadea a convins-o?

  7. Nici nu este de mirare!…

  8. Inteligenta miscarea Antenei 1. Carmen Avram este unul dintre cei mai valorosi jurnalisti cu care am avut onoarea sa lucrez. Mult succes!

  9. Da cum se face ca de cand e Gadea director peste stiri A1 si A3 au loc atatea schimbari ??

  10. Super tare! Felicitari Intact, au angajat o persoana de mare valoare si care merita sa fie lasata sa se ocupe de mai multe proiecte, d-abia astept sa vad noile emisiuni/schimbarile.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *