Skip to main content

AgroChannel TV, pentru oameni de la sate, din 12 decembrie

 

AgroChannel TV, televiziunea dedicată agriculturii şi satului românesc, va începe să emită începând din 12 decembrie, la mai puţin de trei luni de la obţinerea licenţei de la CNA, despre care paginademedia.ro a scris aici.

Publicitate

Valoarea investiţie se ridică la 1 milion de euro, studiourile din satul Corbeanca dispunând de dotări tehnice de ultimă generaţie. Iniţial, postul de nişă va putea fi recepţionat prin intermediul reţelei de cablu RCS-RDS (Digi TV şi Digi Cablu).Reprezentanţii postului au declarat că, în prezent, sunt în negocieri avansate şi cu operatorii Romtelecom Dolce, UPC şi Focus Sat. Pentru început, emisia postului va asigura o acoperire naţională de circa 55%, urmând ca, după primul an de activitate, distribuţia AgroChannel TV să acopere 80% din teritoriul României.

Postul va putea fi recepţionat şi în Republica Moldova

Postul AgroChannel are licenţă de emisie şi pentru Republica Moldova. Reprezentanţii televiziunii estimează că programele postului tematic vor putea fi receptionate şi peste Prut de circa 1 milion de gospodarii, începând din 2011.

Ce programe va difuza AgroChannel?

Postul va emite 24 de ore din 24, în grila de programe urmând să se regăsească emisiuni de informaţii (Ştiri, Calendarul fermierului, Agro-meteo, Tehnica agricolă, Agromagazin), de actualitate (Dimineaţa pe uliţă, Satul de pretutindeni, Profil de fermier, Turist prin România, Zona de foc), de interes pentru dezvoltarea mediului rural şi a activităţii fermierilor (Fermier european, Fabricat în Romania, Bursa agricolă, Agroshopping), precum şi divertisment şi folclor autentic (Hora mare, Nestemate folclorice, Petrecere la AgroChannel).

Cui se adresează noul post de televiziune?

Publicul ţintă al AgroChannel este format din populatia cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani, cu predilecţie cei din mediul rural şi mic urban. Este vorba de agricultori, muncitori agricoli, intelectualii de la sate, personalul din administraţie, oamenii de afaceri din mediul rural s.a.

Acţionariatul postului potrivit Registrului Comerţului (20.07.2010)

  • Someşfălean Narcis – Viorel – Florin: 80%
  • Nedelcu Adrian – Tudorel: 10%
  • Tudor Bogdan: 10%

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MARIN MARIN
    CUM se pot trimite mesaje DEDICATII MUZICALE ?
  • Florentina R. Florentina R.
    Buna ziua ,

    Stimate domnule Bogdan Tudor, am rugamintea la dvs daca se poate sa-mi lasati o adresa de email la care sa trimit un CV sau eventual cateva probe video de la televiziunea la care am lucrat ,as dori sa colaborez sau sa lucrez la noul dvs.post TV AgroChannel.Astept cu maxim interes un raspuns.
    Va multumesc anticipat.
    Florentina R.
  • Bogdan Tudor Bogdan Tudor
    Emitem de pe 10 noiembrie odata cu INDAGRA si vom avea grila completa pe data de 12 dec.
  • edux edux
    Emisia de acum are rol de test...Emisia efectiva va incepe in 12 decembrie, asa cum s-a anuntat de altfel ieri la conferinta lor de presa.
  • Ana Ana
    Precizare, Agro Tv emite deja din 10 noiembrie prin reteaua Digit Tv, si nu incepand cu 12 decembrie.

Trimite un comentariu

sus