Skip to main content

Ce e în capul lui Liviu Mihaiu, din decembrie: "Nu mai vreau să depind de corporaţiile de presă"

 

Publicitate

"Nu mai vreau să depind de corporaţiile de presă sau de moftul vreunui mogul", spune Liviu Mihaiu într-un miniinterviu acordat paginademedia.ro.

Liviu Mihaiu îşi lansează site-ul personal liviumihaiu.ro la 3 decembrie. Jurnalistul de la Radio Guerrilla s-a pregătit şi cu o campanie realizată de o agenţie de publicitate.

Cele două execuţii care “deschid” capul lui Mihaiu, au fost realizate de agenţia Next Advertising.

Ce va fi liviumihaiu.ro?

Liviu Mihaiu, pentru paginademedia.ro:

“Va fi mai mult decât un simplu blog, va fi un website personal, dar cu mai multe domenii de interes.”

“Va avea mai mult decât text simplu, de opinie, la adresa unor întâmplări sau oamni din societatea românească.  Pe site va fi şi o secţiune de televiziune neconvenţională, camera ascunsă. vor fi interviuri, o secţiune de ecologie, dar şi un jurnal zilnic”.

Ce va avea deosebit site-ul tău, faţă de alte bloguri personale?

În primul rând, va fi un concept integrat, cu jurnale, stand-up-uri, informaţii din culise pe care ziarele mogulilor nu şi le vor putea permite. Vreau să fac din acest site o chestiune la care şi sistemul să fie obligat să se aboneze.

O să fie surprize multe.

De ce atât de târziu?

De-abia acum mi-am dat seama că numai cu blogul meu personal pot să fiu atât de liber cât doresc eu. Nu mai vreau să depind de corporaţiile de presă sau de moftul vreunui mogul sau de comandamentele presei politice de stat şi de partid. Pe scurt, vreau să fiu liber. În ce scriu şi ce fac.

Va fi un business sau doar un moft personal?

Nimic din ceea ce nu e rentabil ca business în general în presă nu este sănătos să existe.

Campania şi designul site-ului au fost făcute de agenţia Next Advertising, agenţia cu care Salvaţi Dunărea şi Delta a luat şi premii internaţionale.

Rămâi la Guerrilla?

Evident! Guerrilla rămâne, evident, pentru mine şi pentru mulţi alţii, o baricadă de unde se vor promova altfel de valori decât o fac mulţi alţii. Dincolo de asta, e un proiect al meu, personal, din care nu voi pleca niciodată.

Câţi oameni lucrează la site?

Trei oameni.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anca anca
    Ca sa-ti faci un blog trebuie sa ai ceva de spus. Ori omul asta nu mai are demult ceva de zis.
    I se da prea mare atentie unui baiat de pravalie lipsit de caracter. Si-a tradat prietenii, colegii de la Catavencu, etc ... Prietenii stiu pe mai cine. Cand il renegi si pe Husar? Curaj, ca nu mai ai multe zile la radio!
  • salvati piticii salvati piticii
    Liviulica Mihaiu si Delta. Lupul la stana. OLAF nu se sesizeaza la fondurile europene pierdute prin buzunarasele pline cu seminte ale acestei piticanii fara de rusine? Fara Catavencu esti zero golanasule.
    Ai noroc ca uneori ne esti simpatic pustiule: atunci cand te inbeti fara limite prin Turabo Cafe.
    Alo! Cad iti achiti notele de plata pe la noi ?
  • tBV tBV
    Salt mare pentru un PITIC ce vindea guma si blugi in Piata Grivitei.
    Liviu Mihaiu, baiat de cartier ce se credea buricul mogulilor ne tine
    lectii de moralitate ? Un impostor cu acte. Pardon, mai putin cu diploma universitara!
  • anca anca
    Ca Liviu Mihaiu are grave probleme cu gramatica nu este o noutate pentru nimeni... Eh, degeaba le-a purtat servieta lui Buscu sau lui Vulpe prin studentie ca nu s-a lipit nimic de el.
  • jack portofel jack portofel
    Colivie, fa-i statuie stapanului tau, Calin Husar, ca te mai lasa inca pe post si-ti mai da o sinecura grasa. Hai ca poate la anul ai sa-l injuri si pe el cand o sa-ti dea peste bot cu aranjamentele pe Guerilla. Apropos frumosule, nu te mai lauda ca esti fondator Catavencu ca-i urat sa-ti asumi munca altora. Mai iti scrie articolele Musat ?! Delicatule!!!
  • george george
    Pe vremuri il admiram pe Liviu Mihaiu. De cand l-au zburat colegii de la Catavencu din motive etice acest personaj imi provoaca repulsie.
    Nu a reusit sa-si depaseasca conditia de smecheras proletar de Constanta.
  • vintu vintu
    pfff... îi ies gărgăunii din cap lui Mihaiu?
  • mariuca vlas mariuca vlas
    "Dincolo de asta, e un proiect al meu, personal, din care nu voi pleca niciodată"
    Bai Mihaie iar incerci sa-ti asumi ce nu-ti apartine ca si la Catavencu.Mai bine mergi pe burta si pupa-i mana lu'Husaru ca inca nu te-a dat afara!
  • nea dinu nea dinu
    @marian
    De cand l-au dat afara colegii de la Catza smecherasul de Constanta nu mai este un brand.
    Mai pacaleste lumea inca cu ecologia sau mai bine zis isi trage ceva seva din fonduri europene si din sturionii lui Raduta. Liviulica mama, acum injuri mogulii dar ani de zile mergeai cu mana intansa sa-ti iei plicul dolofan de la ei ! Nici macar cei de la Kamikaze nu l-au vrut langa ei.
    Jalnic om. Mi-e sila.
  • Marian Marian
    Dupa ce a fost guvernatorul Deltei prin decizia lui Tariceanu la dorinta lui Vantu, acum se da lovit si injura mogulii cu care a fost, este si va fi mereu.
    Mi-e scarba!
  • udi alan udi alan
    mai face si omu un ban in plus! cica s ar fi scumpit gusa de porc, secara, tigara...
    doar mofturile au ramas ieftine!
    ce vrei, criza! alimentara, morala...
  • geo geo
    mofturile mogulului i-au adus functii importante. doar daca miriia Vintu despre vreun interes in Delta, Liviu se conforma...
  • andu andu
    pai lumea se distribuie. a incasat la greu bani de la oprescu. cum sa-l critice
  • Alex Cora Alex Cora
    Era de asteptat ca Liviu Mihaiu sa faca pasul asta avand in vedere ca a plecat de ceva vreme de la Academia Catavencu. Omul are multe idei bune, sa vedem daca reuseste sa le si transforme in fapte concrete. Va trebui sa aiba o echipa formata din oameni foarte dedicati si asemanatori lui.
  • Theoreticianu' Theoreticianu'
    Normal ca o sa lucreze 3 oameni IN locul lui. El pune "brendu".

Trimite un comentariu

sus