Skip to main content

Corina Drăgotescu va coordona editorial Adevărul Holding

 

Corina Drăgotescu va coordona din punct de vedere editorial Adevărul Holding, din poziţia de Director editorial multimedia.

Publicitate

Din informaţiile paginademedia.ro, poziţia de director editorial pe print (zonă de care se ocupa fostul director editorial Adrian Halpert) a fost desfiinţată.

În aceste condiţii, conducerea editorială a grupului îi revine Corinei Drăgotescu.

Până la ora redactării ştirii, Corina Drăgotescu nu a putut fi contactată.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zoltan zoltan
    Ba, fratilor!
    Nu criticati un om, daca nu-l cunoasteti. Dna Corina Dragotescu este o doamna care merita sa fie pusa acolo unde este acum. Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere de munca.
  • neli neli
    dragotescu e director editorial si peste reviste? acolo ce se intampla dupa plecarea lui Carmen?
  • sov sov
    bre, valerica...
    9000 are cartianu, care e redactor sef, putin mai jos de director editorial ca functie
    sigur nu ai scapat ceva? :)
  • valerica valerica
    Tot eu.E vorba de 9000 euroi pe luna calendaristica.
  • valerica valerica
    Dragotescu este moarta dupa lovele.Acum le ia de la Patriciu dupa ce a fost platita de Vantu.Mai tarziu...cine stie.Ce buna cataveica.Sa nu faci nimic si sa iei un purcoi de gologani.Daca are tinuta sa faca o ancheta pentru ce primeste Adina Valean consoarta lui Crin suma de aproximativ 9000 euro de la Patriciu.Ce consultanta face ea cand este mai mult plecata? Aha,prin telefon. La o asemenea suma trebuie sa mearga ceva brici in tara asta.Dar ce consultanta poate face daca ea este o absolventa mediocra de matematici.Hai Corina ,sa te vedem.Apropo,dta.ce bani primesti? O sa spui ca e confidential,ghiocelule.Pentru ca este jenant sa spui si apoi sa le plangi de mila celor multi.
  • cucu cucu
    Ha! Parca am citit undeva ca acum doi ani sau cand a venit Halpert, tirajul ziarului Adevarul se situa undeva la 4000 de exemplare. Asta sub conducerea acestei doamne. Probabil ca foarte curand vom asista la aceleasi cifre :)
  • adiboss adiboss
    ce sa faca si patriciu...easy money...easy come, easy go...duca-se!
  • Dragos Marincea Dragos Marincea
    Se pare ca la Adevarul Holding s-a declansat Jihadul cu IMre si Corina pe post de El Zorab, pleaca prea multi oameni cu cariere solide in spate. Am observat ca Adrian Halpert a fost balacarit, insa pentru toti contestatarii anonimi cifrele sunt clare si stau marturie pentru realizarile lui. Halpert poate nu era un mare talent sau un strateg vizionar, dar el si Corneteanu erau o garantie pentru oamenii foarte buni profesionisti adusi la Adev Holding. Fara cei doi, atatia si atatia jurnalisti nu ar fi venit sub umbrela lui Patriciu. Peter Imre, care nu da doi bani pe ziaristi, se gandeste doar la reduceri de personal si la taieri de reclame, dar uita ca fara subiecte bune publicatiile pe care le-a scumpit fara nici un discernamant se prabusesc.
    Despre Corina Dragotescu nu se pooate spune acelasi lucru: ea, Chelemen si Amuraritei, avand acelasi patron, pusesera pe butuci Adevarul si au fost dati afara, pentru a aparea acum in salvatori. Dna Dragotescu e o ziarista care da rezonabil la TV, dar nu face altceva decat sa se uite in siteul Adevarul si sa streseze redactorii de la web vanandu-le greselile. Cam putin pt un asa mare nume. Poate va face mai multe din noua postura, poate va opri hemoragia. Oricum, succes!
  • laurentiu laurentiu
    bravo ei. chiar stie meseria asta bine.
  • Dan Dan
    Ultimul mohican e Iepurescu, care n-are nici un cuvant de spus in fata celor doi. Interesant e ca oamenii de la web sunt mai putini si au aceleasi salarii de 13-14 milioane. Iar nimanui dintre noii sefi nu-i pasa!
  • shrek shrek
    Amin!
  • vintu vintu
    Dragotescu nu a reusit sa schimbe nimic editorial pe web / nici macar nu a fost capabila sa puna oamenii la treaba, nu sa scrie fara greseli grave de ortografie, dar macar sa faca o minima pagina de prezentare a redactiei.
    Si chiar cu stan si bran pe linga ea, palaria editoriala a AH e prea mare pentru pretentiile si credibilitatea ei...
  • insider insider
    Ooooo. ce veste minunata! ce cuplu formidabil! imre-dragoteasca! la asa patron, asa bulibasi. sa-i stapaniti sanatosi
  • tantza tantza
    fratilor, ati imbulinat-o! Asa, deci stiti care-i trioul de la putere: Dragoteasca, ala mare aka Amuraritei si ala micu aka Chelemen, adica famiglia care-l face mai nou de bani pe Patrician. ia sa vezi cum vor mai taia ei capete de oameni lasati in urma de Halpert ca-i mana in lupta mare sete de sange. o sa se poarte frumos o luna-doua, asa de miere, dupa care vine perioada de fiere. nasol de voi, baieti. orcane, stancule, cartiene - mai ales tu cartiene, paicule, avrame, veleo si altii. ori va uniti, ori va zburataceste ca pe potarnichi

Trimite un comentariu

sus