Skip to main content

EXCLUSIV: Aura Ţiţirigă, viitoarea şefă a ştirilor B1 TV

 

Aura Ţiţirigă, fost redactor şef al ştirilor Antena 3, urmează să conducă echipa de ştiri a postului B1.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, mutarea se va produce în condiţiile în care conducerea postului deţinut de Bobby Păunescu va fi preluată de Sorin Oancea.

Contactată de paginademedia.ro, Aura Ţiţirigă nu a comentat informaţia. Ea a precizat doar că a avut mai multe oferte, printre care de la Prima TV, Kanal D, Realitatea TV şi OTV.

Aura Ţiţirigă a fost redactor şef al ştirilor Antena 3 până în această vară, când şi-a dat demisia de la postul Intact.

Carte de vizită Aura Ţiţirigă:

A fost producătorul lui Marius Tucă timp de zece ani, încă de la prima emisiune Milionarii de la miezul nopţii. Ulterior a coordonat din diferite poziţii echipele de ştiri. A fost redactor şef al ştirilor Antena 3 şi, pentru o perioadă, redactor şef peste ştirile Antena 1 şi Antena 3.

Sorin Oancea a fost director general al Antena 3 până în această primăvară, când la conducerea postului de ştiri deţinut de familia Voiculescu a fost numit Mihai Gâdea. După ce a demisionat la sfârşitul săptămânii trecute (după cum paginademedia.ro a scris AICI), Sorin Oancea ar urma să preia conducerea postului B1 TV, din care va deţine jumătate din acţiuni.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulian iulian
    aura l-a avut in spate pe cristoiu tot timpu mai copii. e ***** batrana...cred ca nici acum nu s-au trezit din betie cei de la antena 3 de bucurie c-au scapat de ea
  • ilici ilici
    Daca cei de la B1 tv nu au onoare ce mai putem spune de slugoi lui Vintu sau Voiculescu????
  • vel pitar vel pitar
    bai fratilor,multi dintre voi nu prea le aveti cu presa sacrisa sau vorbita;pai aura a lucrat la Jurnalul ca redactor sef.adj,redactor sef la azi cu cristoiu,la antena3.Asa ca nu mai improscati cu noroi in oamenii care au facut ceva;fara o man forte nu se poate face nimic in colectivitate;Bravo aura;le-ai dat peste nas carcotasilor si lui voiculescu pre.care ai muncit atat.A ramas camelia cu gelul lui Gadea.
  • ion ion
    un exemplu concret te rog si apoi mai discutam....
  • DELIA DELIA
    Alice, la B1 sunt adunati toti cei care nu cunosc un anume cod al onoarei si vorbesc oamenilor(bineinteles celor putini care se uita la acest post)despre"realizarili"basesciano-boc-uliste.Asa ca fetita asta fara scoala de specialitate(sau deloc asa cum spui),o fi si ea iubitoare de astfel de preacurviri basesciene.Lasa ca o sa termine ea scoala si o sa vada ca este o diferenta intre codul ziaristului si preamarirea "pseudo-zeitatilor pamantene si ireale),bineinteles daca mai rezista la B1 odata cu venirea acestor oameni de presa adevarati.Este posibil sa plece si ea la Evenimentul Zilei, acolo unde o sa zboare colegul ei Dan.
    Se pare ca tu vei fi jurnalist de investigatii daca te tii de astfel de descoperiri legate de starea de dezvoltare a jurnalistilor din "piata", succes!
  • Alin Alin
    Numai cine a lucrat in Antene pe vremea in care Aura Titiriga era sefa stie ce fel de om ei. Are si calitati, dar nu stie sa lucreze cu oamenii si creaza o atmosfera destructiva in jur. Cand iti apropii licehelele si ii indepartezi pe cei care isi fac bine meseria dar nu pupa unde 'trebuie', nu te poti numi profesionist. Iar apucaturile vechi se schimba greu...
    P.S. Facem pariu ca in scurt timp B1 se va umple de personaje din Antene, plecate sau inca pe acolo? Vorbim peste cateva luni.
  • ion ion
    de ce nu ma invetu tu ,ca mustesti de intelepciune
  • Simion Simion
    Nu stiu cum sa-ti spun dar macar am garantia ca este pe deplin formata pentru a-mi prezenta mie(o persoana cu mult superioara din punct de vedere al dezvoltarii intelectuale)o serie de momente, situatii si chiar decizii.Daca nu are pregatirea necesara nu are nici simtul respectiv dezvoltat.Dar acum nu mai mi se pare nimic anormal, daca ai pile prezinti emisiuni si studii generale + profesionala, observam.Rusine!O sa ma uit si eu la emisiunea "cu ochii pe ei" sa vad cum se descurca, asa cu clase putine.
  • Camelia N Camelia N
    Oare se poate asa ceva? Noi sa ne uitam in gura unuia care in loc de scoala s-a pregatit prin fata blocului? Le rezolva el Oancea repede.
  • forlan forlan
    era normal ca aura sa revina in televiziune;asta este viata ei;cwia care au apreciato au luato cu ei;ma refer la sorin oancea un bun manager;acum carcotasii si intrusii in ale televiziunii stau si isi ling ranile.bravo aura le-ai dat o lectie carcotasilor si lui voiculescu ptr.care ai muncit atat.
  • Bianca Bianca
    Ion, zic sa mai inveti putina gramatica si sa-ti dai apoi cu parerea!
  • mimi mimi
    O persoana mai agresiva si mai vulgara ca Titiriga nu exista. Se potriveste la B1.
  • Louis Louis
    Domnilor, cred ca ati scapat din vedere vestea cea buna din toata aceasta informatie: Calin Hera va ramane fara halca de slanina la care se abonase, de sef la stiri. Nu conteaza cine vine, conteaza ca pleaca cine trebuie.
  • adrian adrian
    Eu am o singura intrebare - ce o sa faca acum Claudiu Serban, ca se lauda peste tot cum o sa preia el stirile B1? Serbane, tot penibil ai ramas! Cu oameni ca Titi nu vei avea loc de intors, mai ales ca habar n-ai cum e cu televiziunea.
  • Florin Florin
    Va place sau nu, Titiriga a pus pe picioare Antena3. Era o crizata nebuna, dar tinea la echipa ei, ca la ochii din cap. Vreti sa stiti cum a ajuns redactia de Stiri de la Antena? Un iad. Sunt multi care au plecat pe capete sau se roaga zilnic sa aiba un alt loc de munca. Mancatoriile si limbile la sefi sunt la ordinea zilei. Gadea, seful absolut, incapabil sa vb fara prompter si un pupincurist desavarsit, Alin Romascanu, un incompetent necunoscut si multi altii, au distrus Antenele. As da orice sa revina Titiriga. Si ca mine sunt cel putin 20 care o regreta. Asa ca, bafta Aura. Venim si noi la tine

Trimite un comentariu

sus