Skip to main content

Moise Guran: La anul vreau să am două emisiuni TV şi două de radio

 

În planul meu de dezvoltare este ca la finalul anului viitor să am patru producţii media, două pe radio şi două pe televiziune”, a declarat pentru paginademedia.ro Moise Guran, realizatorul emisiunii Ora de business, de pe TVR 2.

Publicitate

Prima producţie de radio a început de câteva săptămâni, pastila zilnică BiziDay, pe Europa FM. Urmează, la anul, o emisiune mai complexă, care nu se va focusa pe business, tot pentru Europa FM.

Cât despre planurile în televiziune:

“Am avut propuneri şi de la alte posturi TV. Nu le-am refuzat, doar le-am amânat. Dar pot să spun că voi fi producător pentru celelalte emisiuni, nu voi apărea şi eu ca prezentator”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • TIPROC ALEXANDRU TIPROC ALEXANDRU
    Sint Tiproc , as vrea sa am o emisiune la o televiziune. Programul meu este pentru prezentare inventii, discutii despre inventii ,inventatori chiar nativi, cum sunt si eu . binenteles nu va lipsi nici comicul ,sau distractia , vreau ca acest program sa limpezeasca si mintile oamenilor ,caci care este vina caci Romania este o tara atit de saraca si binenteles ca ma voi lupta ca deacuma incolo sa ajungem acolo unde ne e locul adica printre primele trei tari dezvoltate ale lumii! findca aici in tarisora noastra sau nascut cei mai de seama inventatori ai lumii nu-i pomenesc ca-i stim ,iar eu daca am avut curajul sa ma proclam ,,REGELE INVENTIILOR ,, atunci daca voi fi sprijinit succesul rasunator bate pentru ROMANIAAAAAAAA!!!!!!.
  • Cristi C Cristi C
    41 mii, pozitia 20 in clasament. Aproape nimeni nu se uita la TVR2. Cauta informatii si in alta parte. Exista.
  • Cristi C Cristi C
    Verifica audientele, chiar si 40 mii in prime time.
  • Horea Horea
    Pai am transmis-o de cateva ori pana acum.
    Ni-i lasata insa sa apara!
  • rezultate live&lt; rezultate live<
    La antena 3 sunteti cea mai buna echipa de ziarist!
  • Horea Horea
    Asa Dolarescule! Pe ei!
    La ăştea, unii, le palc doar ce-i care seamana, la vorba, cu Badea, Leptop, Gadea, Ciutacu, ...
  • Vandu Vandu
    Si ce continea acea postare?
  • Dolarescu Dolarescu
    Ma uit la postarile voastre, si ma minunez ce poporde cacao sintem ! Moise nu e bun, TVR nu e bun, voi, cativa de aici sinteti lumimatii pamintului!
    Va place sau nu voua, sint o gramada de oameni care urmaresc TVR2, il urmaresc pe MG, si comenteaza la modul destept pe blogul lui! Voi, astia cativa de dati cu noroi mai sus in el si in postul la care e acum, nu sinteti decat niste bieti habarnisti care va credeti buricul pamintului, dar aveti cap doar ca sa nu va ploua in gat!As vrea sa va vad comentind temele din emisiune, nu atacuri josnice la adresa lui ! Dati dovada de macar un strop de bun-simt, stim cu toti ca sinteti platiti de sim noi cine sa murdariti pe Net oamenii de calitate!
    Moise, nu le da atentie, sint multi care te urmaresc, iar TVR2 a castigat mult in audienta datorita tie! Succes!
  • ELENA ELENA
    Nu stiu de tot intreaba toti de ce TVR. Care dintre posturile tv au emisiuni decente fara pitipoance, psihopati ca Badea, etc ? Ca acolo sunt fff multi salariati fara valoare, asta este alceva, dar uitam ca salariatii de la stat odata angajati este o adevarata aventura sa-i clintesti de pe post daca-s incopententi. Este foarte bine ca Moise a ajuns la postul public , chiar si TVR2, eu oricum il voi urmari oriunde se va duce, ca merita urmarit, decat sa ma uit la mizeriile de la Antene si Realitatea.
  • viper viper
    pacat ca a plecat la tvr il urmaream chiar daca emisiunea era la 4 acum imi vine peste mina si ora si programul pe care se difuzeaza
  • radu radu
    acum e bugetar, bugetarii nu au apasarea eficientei

    timpul trece leafa curge
  • adi adi
    noi avem mereu tendinta idioata de a ne critica valorile si dupa aia stam si ne plangem ca nu avem noroc in viata si vai ce oropsiti suntem. suntem prea slabi pentru a ne mai plange si prea puternici pentru a mai pierde timpul cu critici. romania trezeste-te!
  • adi adi
    louis gresesti. dl moise este un realizator chiar destul de bun pentru ce avem in piata media. daca il compari cu realitatea, money channel sau antenele ii bate lejer in materie de dexteritate, coerenta, exprimare si logica a constructiilor conceptuale iar raportat la unii din protv, sensotv, b1 sau analistii d la cnn usa e cam la acelasi nivel, chiar mai sus decat unii. mie imi place ca e un tip destul de modest si calculat. precizez ca l-am cunoscut personal
  • Horea Horea
    Vanda
    Deasupra ta (a comentariului tau) am avut si eu o postare.
    Oare unde, si de ce, a disparut?
  • doina doina
    Imi pari un om de valoare! Te-am urmarit din doi in doi pe ....alt post tv....de ce TVR? Astept o explicatie! Financiara, politica, vreau sa-ti stiu MOTIVATIA!A ta, in sufletul tau!Ma macina acel de ce? Nu vei ramane fidel acestei institutii....corect, e economia de piata...m-am saturat de acest termen comunist, deja! Dar de ce, te auto-evaluezi AICI, pe TVR 2? Da-mi o explicatie! Doina, producator TVR.

Trimite un comentariu

sus