Skip to main content

Anca Gheorghe coordonează marketingul TVR

 

Anca Gheorghe, consilier al preşedintelui TVR Andi Lăzescu, coordonează, de luni, departamentul de marketing şi vânzări al televiziunii publice.

Publicitate

Până la sfârşitul lunii decembrie, Departamentul de marketing era condus de Simona Dobrescu.

Contactată de paginademedia.ro, Anca Gheorghe a confirmat informaţia.

Anca Gheorghe a revenit în TVR în vara anului trecut, din poziţia de Director de marketing al Kanal D.

Pe lângă marketing, departamentul pe care îl conduce acum la TVR, ca director interimar, are şi o componentă de vânzări. Este vorba de segmentul de sponsorizări, proiecte speciale şi online.

DIn informaţiile paginademedia.ro, vânzările de publicitate ale canalelor TVR vor rămâne externalizate. În prezent, de vânzările TVR se ocupă regia Splendid Media.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gerula gerula
    good start!
  • costi costi
    uf, bine ca vom avea cu cine vorbi la marketingul tvr!!!! un profesionist adevarat, cu deschidere si bun simt. bine ca au dat-o afara pe dobrescu, care spunea dupa intalniri "ce bine ca am mai invatat ceva si astazi!". cam asa a functionat tvr-ul! bafta doamnei gheorghe!
  • Xenia Xenia
    Sa faci Marketing in Romania, intr-o institutie legata de influente politice si de proceduri caracteristice institutiilor publice este o adevarata incercare. Dna Gheorghe e profesionista si stie ce face, avand experienta anterioara de TVR. Cu toate acestea, schimbarea perceptiei oamenilor despre TVR in ansamblu, promovarea productiilor TVR pe criteriile de valoare a fiecareia sunt greu de realizat fara o anumita strategie de "eliberare" in TVR, in sensul de modernizare a conceptiilor si stilului de munca si decizie.
  • neghinitza neghinitza
    pfuuuu, la SRR e liber la MK.. Daca s-o duce SimDobrescu acolo, face praf si institutia si oamenii!!! pazea!!!
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Revine pe un post de unde a plecat dupa ce a reusit sa faca TVR profitabila! Despre asta este vorba, o profesionista dovedita, cu o putere de munca de care nu ai fi banuit-o! Excelenta alegere!
  • Observator Observator
    Rabdare?
    De unde? Ca de 20 de ani tot asta facem.
  • algoritm algoritm
    bafta!
  • chelu chelu
    mare dreptate ai horea! ii uram noroc, spor si nervii tari! tvr a fost facut praf dupa plecarea ei, deci are treaba!bafta!
  • laura laura
    E, sa nu fim prea pesimisti. E plina tara de ei. Felicitari domnisoarei !!
  • Horea Horea
    Cand, la final de an, tragandu-se linie, va rezulta PROFIT (cat de mic) in dreptul tuturor activitatilor din TVR, vom spune: BRAVO Anca Gheorghe si tuturor celor care va ocupati de destinele acstei Institutii Publice.
    Pana atunci, asteptam. Cu rabdare!

Trimite un comentariu

sus