Home / Articol principal / Românii au talent a rupt audiența: cel mai urmărit program de divertisment din ultimii ani

Românii au talent a rupt audiența: cel mai urmărit program de divertisment din ultimii ani

Petrişor Obae petrisor.obae@paginademedia.ro

Prima ediție a show-ului Românii au talent a scos aseară audiențe record. Datele arată că vârfurile au ajuns și la ratinguri de 23%, adică 2,7 milioane de telespectatori.Cu performanțele de vineri, emisiunea Românii au talent a scos cel mai bun rating al unui program de divertisment din 2004 și până în prezent.

Prin comparație, audiența medie de aseară a show-ului de pe Pro TV a fost de două ori mai mare decât scotea, de obicei, Dansez pentru tine, o altă emisiune de forță a postului.

Cifrele, în continuare:

 • Pe intervalul de la Românii au talent, Pro TV a avut în mediul urban o audiență medie de 2.050.000 de telespectatori, adică o medie de 17,8 rating. Cota de piață medie a fost de 35,6%, ceea ce înseamnă că peste o treime din cei care se uitau la televizor erau pe Pro TV.
 • După ora 21.00 și până la sfârșitul emisiunii, cu excepția pauzelor de publicitate, în fiecare minut se uitau la Românii au talent 2,3 milioane de telespectatori (peste 20% rating)
 • Vârful de audiență în mediul urban s-a ridicat la aproape 2,7 milioane de telespectatori (22.09).
 • Pe intervalul emisiunii Românii au talent, clasamentul de audiență pe  mediul urban a fost:

1. Pro TV: 2.046.000 de telespectatori (17,8 rating)

2. Antena 1: 643.000 (5,6)

3. TVR 1: 394.000 (3,4)

Comentarii prin Facebook

Comentarii

 1. ESte interesant ca dupa emisiune foarte multi au intrat si pe site-ul protv sa revada parti din emisiune.asa s-a intamplat ca site-ul a urcat pe primul loc la categoria divertisment si a facut record de afisari:)

 2. Nu inteleg de ce se spune ca e copie? Emisiunea e produsa sub licenta iar formatul e acelasi peste tot in lume, nu inteleg de ce la noi se cauta nod in papura tot timpul, recunoasteti ca e o emisiune reusita si gata. SI INCA NU ATI VAZUT NIMIC!

 3. Fiind o licenţă străină, e normal să fie o copie. Ba chiar ar fi împotriva contractului dacă ar fi diferită. Dar acel Simon nu va vedea el dansatori de horă şi recitatori ca ai noştri în veci!

 4. ai dreptate in privinta calitatii emisiunilor antenei.

 5. un copy/paste dupa varianta vestica, avandu-l pe tipul ala, balerinul, ca o copie nereusita a lui simon cowell, straduindu-se pea mult sa para arogant. cinci minute, atat m-am uitat. am impresia ca renumele protv-ului uneori e suficient sa vanda si o emisiune usurica, fara cine stie ce veleitati.

 6. Nimic spectaculos, e normal la o asa emisiune!

 7. care este target-ul (banuiesc ca all urban)? este targetul cu guests inclusi ?

 8. da. protv-ul ii tine la distanta pe antenari. nu m-am uitat aseara dar imi pare rau acum. sper ca romanii au vazut un show adevarat si o diferenta de la cer la pamant fata de productiile antenelor precum “te pui cu blondele “sau emisiunea ia de panarama cu Bendeac

 9. Am vazut emisiunea…nu pot sa zic decat BRAVO PROTV ! ..

  afacerea merge bine.

 10. bravo lor, au reusit ceva de calitate. cred ca s-a saturat lumea de facaturi ieftine, plans la comanda si alte porcarii

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *