Skip to main content

Sorin Freciu preia atribuţiile executive ale lui Sorin Enache la Realitatea TV. Adrian Ursu, director editorial

 

Schimbări la vârful Realitatea TV. Sorin Freciu, preşedintele consiliului de administraţie al Realitatea Media, preia atribuţiile executive ale directorului general Sorin Enache, care se va ocupa de zona editorială, în locul lui Cătălin Popa.

Publicitate

Totodată, Adrian Ursu va fi director editorial al postului Realitatea TV.

Detalii, în continuare:

Sorin Freciu va fi preşedintele executiv al Realitatea Media şi preia mare parte din atribuţiile directorului general Realitatea Media, Sorin Enache”, a explicat, pentru paginademedia.ro Dragoş Nedelcu, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie Realitatea Media. "Managementul Realitatea TV este asigurat de Sebastian Ghiţă, care controlează business-ul postului de televiziune", a continuat Nedelcu.

Ce va face Sorin Enache?

Sorin Enache rămâne director general, dar se va ocupa de zona editorială a Realitatea. Va conduce editorial Realitatea TV.”

Ce se va întâmpla cu Cătălin Popa?

Cătălin Popa se va ocupa de proiecte speciale, pentru Sebastian Ghiţă”.

Totodată, Adrian Ursu îşi va începe săptămâna viitoare activitatea de director editorial al Realitatea TV.

Sorin Enache va face agenda zilei, în timp ce Adrian Ursu contribuie la strategia editorială a postului”, spune Dragoş Nedelcu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • claudiu claudiu
    @marian

    Pai gandeste-te omule ca majoritatea venita pe acest site este trimisa de vuvuzel cu link .. ce pretentii sa ai de la plantele astea? :))
  • Marian Marian
    Dar ce ma, pe acest site se da Hidden pentru trei comentarii date negativ de hotii, coruptii, securistii, comunistii sau nomenclaturistii care sustin marea mascarada USL.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Asta-seara, Realitatea TV a recunoscut, in direct, prin vocea lui Adrian Ursu, ca a obtinu licenta de emisie prin fals! La atentionarea facuta de Peter Eckstein-Kovacs ca domnul Stelian Tanase ar trebui sa observe ca realitatea nu este BBC in modul in care realizeaza emisiunile, Adrian Ursu i-a spus, cu subiect si predicat, ca proiectul lui Stelian Tanase nu a fost si nu poate fi realizat. Or, cum se stie, RTV a obtinu licenta pe proiectul lui Stelian Tanase. Licenta trebuie rediscutata, pe baza, iata, a unor probe clare!!!
  • Mona Mona
    Ursu are legatura cu editorialul, Enache e in plus in ecuatia asta. Experienta lui editoriala se reduce la un pic de alergatura pe teren ca reporter de sport. Ce-i aia "unul face agenda, altul strategia"?
  • terente terente
    de fapt anuntul asta inseamna un soi de mazilire / retrogradare pentru enache. ce uita nedelcu sa ne spuna e ce face el insusi in continuare ? ramane in zona black mail si atunci ar face bine sa - si pastreze bunele relatii cu enache sau se-ntoarce vice la rapid/taher giulesti .
  • obligatoriu obligatoriu
    nu tot pe site-ul asta am citit noi ca nedelcu e mitoman patologic?
    daca nu e adevarat ceea ce zice?
  • magda magda
    Pai are cu editorialu', ca a fost redactor sef de ziare, normal ca are...
  • omar omar
    dar ce legatura are Ursu cu editorialu, sau cu televiziunea , in general? inca o decizie strategica marca SOV

Trimite un comentariu

sus