Skip to main content

Adrian Artene va prezenta Cancan TV la B1

 

Prezentatorul emisiunii Cancan TV de la B1 TV va fi Adrian Artene, actualul redactor şef al ziarului Naţional.

Publicitate

Adrian Artene a condus, până în primăvara anului trecut, redacţia tabloidului Cancan.

Iniţial, emisiunea tabloid de la B1 TV ar fi trebuit să fie prezentată de Adrian Artene împreună cu Adriana Bahmuţeanu. Negocierile cu Adriana Bahmuţeanu nu au ajuns însă la niciun rezultat.

Cel mai probabil, Adrian Artene va renunţa la poziţia de redactor-şef al ziarului Naţional.

Până la ora redactării ştirii, Adrian Artene nu a putut fi contactat.

Emisiunea tabloid a postului B1 va fi difuzată, din informaţiile paginademedia.ro, după-amiaza, între orele 16.00 şi 18.00. Segmentul emisiunilor tabloid de după amiază este disputat acum de Happy Hour (Pro TV), Acces Direct (Antena 1) şi Drept la ţintă (Kanal D).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nocomment nocomment
    costin, eu sint unul dintre papagalii care populau redactia inainte sa vina artene. tu cine esti? care dintre cei trei? de fapt, nu ma intereseaza cine esti, spune-mi doar ce minuni a facut artene in 6 luni. in afara de a copia cancanul. spuneti, originalilor.
  • un cancanist un cancanist
    Bafta lui Artene! Sigur va face o treaba excelenta!
  • Alexander Alexander
    http://dexonline.ro/definitie/caragialian
  • Rowenta Rowenta
    Se spune caragialesc, Farfuridi!
  • Alexander Alexander
    Daca s-a ajuns sa se negocieze cu un personaj caragialian ca Bahmuteanca, atunci ne-am dus dracu toti...
  • Alex Alex
    Costine, eu n-as lucra-n presa nici de frica :)). Altfel, multa sanatate-ti doresc. "si ca va continua ce a facut pana acum si bine a facut el si echipa lui" - de cand am inceput sa-ti citesc comentariul m-a umflat rasul. intr-o zi poate-o sa ma chinui sa-l si inteleg.
  • costin costin
    alex, tu sigur esti unul dintre papagalii care populau redactia National inainte sa vina artene si te-a pus sa-ti iei zborul! asa e? hai ca stiu... :)
    ca sa-ti zic eu ce am auzit: e ca artene ramane si la national in paralel si ca va continua ce a facut pana acum si bine a facut el si echipa lui.
    tu, alex, apropos, nu ti-ai mai gasit de lucru? de ce oare?
    mai comenteaza si tu pe aici, dar schimba numele sa para ca sunteti mai multi :)))))))
  • ana ana
    si ce te asteptai sa apara stelute pe ecran? nu te-ai gandit ca se fac repetitii? ca inca se lucreaza? si cum ai vrea sa fie noile stiri? stirile se fac la fel, modul de a le pune in lumina difera doar si nu spune ca ti-ai dat seama dintrun jurnal de politica editoriala.......
  • Alex Alex
    Hahahaha, iar si-a luat-o patronu' Naghi. Asta e, cand nu stii sa promovezi decat leprele, ti-o iei peste bot. Macar de i-ar fi invatatura de minte.
  • Kali Kali
    Tocmai am vazut, la ora 12, un jurnal de stiri al "noului" B1, dar nu am fost deloc impresionata. S-a terminat pe la 12.05, iar in afara de grafica portocalie-albastra, nu pare aproape deloc diferit de "vechile" stiri din toamna, pe care le repetau din ora in ora. Slab, slab, foarte slab...

Trimite un comentariu

sus