Skip to main content

Jugaru, din Shukar la Pro TV, Joker la Naţional TV

 

După o pauză de mai bine de un an de zile, Gabi Jugaru revine pe micile ecrane. Din 21 martie, acesta va realiza emisiunea Joker pentru Naţional TV. Programul va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 20.15.Formatul nu este cu mult diferit faţă de emisiunile realizate până acum.

Publicitate

"Scenariile sunt mereu altele şi făcute la comandă. Iar dacă telespecatorii erau dornici să fie mai lungă emisiunea, acum e mai lunga: o ora şi jumătate de farse", spune Jugaru într-un interviu pentru paginademedia.ro.

Ultima emisiune realizată de farsor pe TV a fost Jugaru Shukaru, difuzată de Pro TV.  Postul din Pache Protopopescu s-a despărţit de Gabi Jugaru, la începutul lui 2010, după trei ani de colaborare.

"Nu mă aşteptam să se renunţe la mine atât de uşor. (...) Printre cei afectaţi de criză am fost şi eu. Colapsul vânzărilor de publicitate este de vină, aşa mi s-a spus", declara Gabi Jugaru, la momentul respectiv, într-un interviu pentru paginademedia.ro.

Mai multe detalii despre emisiune şi despre motivele care l-au ţinut pe Gabi Jugaru departe de farsele televizate, în interviu.

Carmen Andronache: Cum va arăta noua emisiune?

Gabi Jugaru: “O oră şi jumătate de farse reale 100%, aşa cum numai echipa mea face de atâţia ani, pentru oameni normali şi, din când în când, pentru persoane publice care se simt şi se comportă tot ca oamenii normali!”

Ce va avea nou emisiunea de la Naţional TV faţă de emisiunile pe care le-ai realizat până acum?

"Nou? Hm, eu tot timpul vin cu ceva nou. Scenariile sunt mereu altele şi făcute la comandă. Iar dacă telespecatorii erau dornici să fie mai lungă emisiunea, acum e mai lunga: o ora şi jumătate de farse."

Cum de te-ai hotărât sa revii pe TV?

"Pai eu eram hotărât dintotdeauna, dar criza a afecta în primul rând piaţa media. Nu există televiziune în România să nu simtă zdruncinătura acestei perioade. Iar emisiunea mea are un buget destul de mare, tocmai pentru că e realizată în condiţii reale şi cu riscuri foarte mari vizavi de reacţiile oamenilor, de "binevoitorii" care pot divulga, din exces de zel, subiectul farsei, în perioada de pregătire sau chiar în timpul filmării.

E suficient ca un trecător să mă observe pe mine prin zona, ascuns, şi să înceapă să râdă şi să-mi pomenească numele cu voce tare şi se duce tot efortul echipei mele de râpă!"

În paralel mai lucrezi şi la alte proiecte?

"Mai lucrez la un proiect pentru o emisiune TV, tot comedie, tot "cu materialul clientului". Mai multe...la momentul potrivit!"

Înainte să te decizi pentru Naţional TV, au existat discuţii şi cu alte posturi?

"Nu are importanţă ce a existat, ci doar ce există. Iar Joker există şi eu mă ocup ca telespectatorii să fie mulţumiţi de ceea ce văd şi să beneficieze gratis, ca şi pân acum de farse la cerere.
Totul e sa-mi scrie la [email protected] sau [email protected]. Restul...il fac eu! Şi, să nu uit: eu nu fac farse de la mine putere, ci doar după ce o persoană îmi solicită aşa ceva şi este de acord cu scenariul pe care-l stabilesc şi ei îl aleg din mai multe variante propuse de mine."

Citeşte şi:

Sursa foto: National TV

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    care este numaru la care se pot face farse?....bagati id meu in lista cn il stie va rog a.andrei9615 ....si bafta la farse
  • vlad vlad
    Oare mai rade cineva la poantele jugarului ?
  • Ela Ela
    National TV incearca sa o dreaga, dar pe bani mai multi se pare dupa plecarea pe ascuns a lui Tibanu cu emisiunea sa de sambata. le-au scazut audentele . Despre Jugaru...ma abtin. Cred ca e o iubire de vara cu postul respectiv.
  • Andrei Andrei
    un personaj mai insipid nu cred ca exista in media din Ro. Asta pe langa faptul ca limba romana ii este o mare necunoscuta.
  • laurentiu laurentiu
    ii dorim succes.

Trimite un comentariu

sus