Skip to main content

TVR3 îşi lansează grila de primăvară cu Vocea populară

 

TVR3, canalul Televiziunii Române care uneşte conţinutul tuturor celor cinci staţii locale, îşi lansează pe 28 martie noua grilă de programe.

Publicitate

Grila de primăvară se deschide odată cu cu debutul celei de-a doua ediţii a concursului Vocea populară.

Din noua grilă a TVR3:

  • TVR3 va difuza, din 28 martie, de luni până vineri, de la ora 20.00, concursul de interpretare a cântecului popular românesc Vocea populară. Telespectatorii vor putea urmări etapele judeţene din Iaşi, Bucureşti (prezentatoare Ema Pendiuc), Craiova, Timiş şi Cluj.
  • De luni până vineri, principalele  evenimente ale zilei vor fi dezbătute în continuare, în direct, de invitaţi din fiecare zonă a ţării, la magazinul multiplex Regionalia, alături de moderatorii fiecărui studio teritorial: Dana Păun şi Robert Ungureanu (Craiova - luni), Sebesi Karen şi Bogdan Roşca (Cluj – marţi), Cosmin Ţîntă (Timişoara – miercuri), Mihaela Crăciun (Bucureşti – joi) şi George Onofrei (Iaşi – vineri).
  • Claudiu Lucaci realizează, de la ora 19 emisiunea Spaţiul deciziilor, un program în care, alături de diverşi invitaţi, dezbătute evenimentele politice ale zilei.
  • Emilia Nicolaescu realizează, de luni până vineri, de la ora 7.00, emisiunea Regional Cafe.

Programul de weekend

  • Emisiunea Hora prichindeilor trece de pe TVR2 pe TVR3 şi va putea fi urmărită, sâmbăta, de la ora 9.00.
  • În fiecare sâmbătă, de la ora 13.05, Sergiu Vitalian Vaida va realiza emisiunea Vine Cluju’ pe la noi.
  • Irninis Miricioiu prezită emisiunea Din arhiva TVR, sâmbăta, de la ora 16.00, iar Eda Marcus realizează tot sâmbăta Regio Rock, program difuzat de la ora 20.00.
  • La capitolul filme, TVR3 va difuza producţii româneşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00. Iar duminica, de la aceeaşi ora vor fi difuzate filme realizate de vecinii geografici ai României, sub genericul Filemele de lângă noi.
  • Duminica, de la ora 10.00, canalul public va difuza, în direct, Liturghia oficiată în diferite biserici şi mănăstiri din ţară, la Axios.
  • Emisiunea Caravana TVR 3 va fi difuzată duminica, de la ora 16.00. Programul debutează cu „Sibiul şi împrejurimile”, o producţie a Studioului teritorial Cluj.
  • În fiecare duminică, de la ora 20.00, postul va difuza Teatrul TV. Vocea Patriotului Naţionale, de I.L.Caragiale este prima piesă care va putea fi urmărită la TVR3, difuzată fiind de studioul TVR Bucureşti.
  • Postul va difuza numeroase competiţii sportive, printre care: – Finalele Cupei României la Box, Campionatul Naţionel de Polo şi Campionatele Naţionale de Baschet feminin şi masculin, transmise în direct.

Despre TVR3:

Postul naţional dedicat vieţii comunităţilor locale, cum a fost definit oficial TVR3, a fost lansat în octombrie 2008, în timpul mandatului fostului preşedinte al Televiziunii Române, Alexandru Sassu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan25AR Razvan25AR
    Si mie imi place ca se transmit meciuri de baschet, handbal si box. In ziarele "de specialitate" apar rar stiri despre aceste sporturi. Bravo TVR 3!
  • scorpyo scorpyo
    Sti ce ar fi bine? daca ar schimba sigla aia uriasa TVR 1..2...3 ETC DE PE ECRAN.. Nu ar arata mai bine un 1 sau 2 sau 3 in stanga jos dupa modelul altor televiziuni nationale..gen franta?
  • provincialul provincialul
    @primii doi antecomentatori
    Io cred ca sunteti de la post si incercati sa mai prostiti incaodata lumea. Postul ala nu are ce cauta in eter. Sunt bani aruncati de pomana in buzunarele unor angajati ratati.
    Televiziunea publica trebuie sa ma informeze echidistant, sa transmita sporturi mai putin aducatoare de bani si la fel emisiuni de cultura. Pentru asta exista TVR1, TVR2 si TVR Cultural. Restul e japca.
  • Sweet Sweet
    Sassu a fost un director cu responsabilitate, teoretic creatorul postului respectiv,a lasat ceva concret si constructiv in urma, asa cum este si TVR 3.Mura Frinculescu, practic creatorul postului(format,grila,people,etc)a trebuit sa plece de aici din TVR numai pentru ca era asimilata lui Sassu.Asta este politica TVR, dam afara pe oricine daca nu este in trend si culoare.Basescu si-a pus omul si uite cum un om care a creat postul a trebuit sa se reorganizeze.Criteriile romanesti nu vor aduce decat dezavantaje romanilor!
  • Cosmin Cosmin
    Mi se pare o chestie foarte bună că vor transmite competiţii sportive precum cele de baschet, polo sau box.

Trimite un comentariu

sus