Skip to main content

Acasă TV va plăti 12.500 de lei pentru difuzarea unui interviu cu un criminal

 

Postul Acasă TV a încasat o amendă de 12.500 de lei pentru difuzarea unui interviu cu un criminal, la Poveştiri adevărate.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul pentru încălcarea legislaţiei audiovizuale privind protecţia minorilor, prin difuzarea interviului la o oră accesibilă minorilor.

Interviul a fost difuzat, pe 8 februarie, în jurul orei 17.00.

Maria Moldovan, prezentatoarea emisiunii Poveştiri Adevărate, a introdus subiectul astfel:

“În orice faci, există plăcere, mărturiseşte Marius Csampar, unul dintre cei mai sângeroşi criminali români. Recunoaşte că asta a simţit şi el când a ucis 6 oameni. (...)

I-a fost mai simplu, spune el, să ucidă decât să fure sau să tâlhărească, chiar dacă unele victime l-au implorat să le lase în viaţă. (...) Cumulate, pedepsele pentru cele 6 crime, ar totaliza 135 de ani, din care ar mai avea de ispăşit 121”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    exact iuliatoo....seriale turcesti...au vazut ca turcilor le merge foarte bine la kanal d cu serialele turcesti si se bat cu ei pe filme acum. ntz...ntz...cat profesionalism!!!!
  • gogu gogu
    e adevarat, copiii la ora aia se uita la filme porno
  • iuliatoo iuliatoo
    Daca acum 3-4 ani Acasa TV era pe locurile 2-3 la audiente, chiar inaintea Antenei 1, acum e pe 5-6 si a inceput sa cada tot mai mult in prapastie.
    Au inceput sa se orienteze spre seriale turcesti, interviuri cu criminali etc.
  • geo geo
    Maria Moldovan, cum ai putut citi de pe prompter o asemenea prostie!? voi chiar nu mai aveti cu cine face interviuri de bagati in seama criminali si pseudovedete?

Trimite un comentariu

sus